maanantai 15. huhtikuuta 2013

Wanted: ulkoiluhousut nro 2

Meillä on etsinnässä viisivuotiaalle toiset ulkoiluhousut, ja kappas vaan, neiti on todennut nyt pariin otteeseen, ettei halua olla kokonaan vaaleenpunkku. Sehän sopii! Haluan turkoosit housut. Ounou. Pinkki ja turkoosi. Oh well. Katsotaan nyt kuitenkin mitä neiti tuumaisi näistä äidin ehdotuksista. Vielä huomenna saisi Reiman alekoodilla -10 % verkkokaupasta. Nappaa koodi tuosta sivubannerista. tykkäisin näistä lapsellani.

kuva: täältä

Reimatecin Suojat*) Vedenpitävät ja hengittävät jokasään henkselihousut, jotka suojaavat myös selkää. Sopivat talvikäyttöönkin välihousujen kanssa.


Reimatecin Tuikku*) Välikausihousut vedenpitävää, hengittävää materiaalia. Suojaava, ympärivuotiseen käyttöön sopiva malli.

 
kuva: täältä


Stadiumissa Everestin perushousut*) ilman henkseleitä olisi just ne turkoosit, mutta riitävätkö speksit, riitävätkö speksit (tuumailee hän kuin Reijo Salminen konsanaan)? Päällyshousut tuulenpitävää ja vettähylkivää TCS Wind -materiaalia, joka on myös hengittävää.

Oliskos muita ehdotuksia?

*) Sis. mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Meille ei ainakaan ikinä enää tule Reiman housuja. Polvet jo vähäisessä käytössä todella kuluneen näköisiä ja viiltoisia. Kyllähän Po.pilla taitaa olla vahvimpia housuja...ja niitten lisäksi Everest hintalaatu ihan hyvä ja Hm:n haalarimalliset kestää maailman tappiin:)http://tuikituikitavallinen.blogspot.fi/2013/04/vaikka-valikautta.html tuolla näkee sen Hm mallin:)

Anonyymi kirjoitti...

osta P.o.p:it.

Unelmoija kirjoitti...

Everestin tuotteet on edullisia mut pommin varmasti myös max.yhden kauden kestäviä. Meillä on lähtökohtaisesti aina vaan yhdet ulkovaatteet ja niillä pärjää koko kauden. Joskus tuumasin, että ostampa halvempaa ja noita everestin housuja meni 2/lapsi/kausi elikkä karvan vaille vajaa sen popin housun verran.

Ripu kirjoitti...

Annu: Kiitos kommentistasi. Voi ihmettä, olin ymmärtänyt, että Reima on pärjännyt hyvin vk-vaatteillaan. Meillä on yksi setti viisivuotiaalta nyt menossa käyttöön pikkusiskolle.

Meillä on muuten nyt PoPit käytössä, ja on erittäin hyvät kokemukset parista vk-housuista ja takista.

HM:n housuja en löytänyt nettikaupasta, täytyy käydä paikan päällä. Samoin kuin tsekata Stadiumin valikoima. Kiitos vinkkauksista. Kävin kurkkaamassa teidän varusteet. Wau. :D

Ano: Kiitos. ;D

Unelmoija: Just näin. Meilläkin on yleensä ollut vain yhdet setit tai housuja kahdet. Viime vuonna hankin reilummat jo vähän naftimpien kaveriksi, ja näitä käytettiin yhtä aikaa. Kantsii satsata kestäviin - oli ne PoPit tai Kappikset tai mitkä vaan.