sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hullujen päivien hyvä idea

Hei, ihan nopsa ensi viikon hulinoiden vinkki. Viime vuonnahan Hullujen päivien sivut kaatuivat heti, kun ne aukesivat. Nyt ovat siellä viisastuneet, sillä (jos tämä oikeasti toimii) niin kaiken tuskailun ja sivujen sakkailun pitäisi pystyä välttämään, nimittäin

Netin kuvastossa voit kätevästi klikkailla hamuamasi tuotteet valmiille ostoslistalle, jonka saat lähetettyä sähköpostiisi. Sieltä voit aktivoida listasi, kun tuotteet tulevat myyntiin ja livahdat ihan haamuna jonojen ohi suorinta tietä kassalle!

Kuulostaapa ihan mahtavalta! Arvatkaa mitä eräs tekee tänään toisten päiväuniaikaan... Yritän nimittäin välttää menoa paikan päälle, sillä se ei ole mitenkään järin nautinnollinen kokemus. Kyl tää nykyaika on vaan hienoa. Suap ihan kotisohvalla männä hulluks!

Onko löytynyt kuvastosta jo jotain pakollisia hankintoja? Minä en ole vielä ehtinyt perehtyä, mutta tänään sen teen ja lataan samalla sen ostokorin valmiiksi. Bannerista*) pääset tekemään löytöjä tämän kevään hullareilta!*) Sis. mainoslinkki.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moiks, toi sama toiminto oli edellisilläkin päivillä, näin me toimittiin sillon ja saatiin mitä haluttiinki :)

Jennijee kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyypä plärätä illalla paperikuvastoa ja katsoa, oisko jotain täysin välttämätöntä saada. ;)

Ripu kirjoitti...

Oliko näin? Itse olen yleensä tungeksinut väenpaljoudessa, mutta hienoa, että tämä pre-ostoskorisysteemi siis toimii!

Jennijee: Keltainen kuvasto vaan kouraan! :)

Maiju kirjoitti...

Jep, sama homma oli jo syksyllä. Olin oikein järjestänyt aikaa hullareita varten, mutta kun selasin kuvaston läpi, ei tullut kertaakaan "pakko saada"-fiilistä. Voiks Hullut päivät jättää väliin..?

Ripu kirjoitti...

Maiju: Ei voi jättää väliin! Vähintään se iso laatikollinen niitä pusuja pitää roudata kotiin. ;)