maanantai 29. huhtikuuta 2013

Rakkausmonsteri ja Bööt


On jälleen vappupallojen aika. Viime vuonna meillä killuivat katossa vielä varmaan juhannuksena Hevisaurus ja Muumitalo. Saapa nähdä, mikä on näiden kaverusten kunto. 

Tänä vuonna meille tuli Tyttö-Bööt puolitoistavuotiaalle ja Monster High viisivuotiaalle. Voitte uskoa, että ehdottelin jotain My Little Ponya - äiti se sanotaan Maili Litöl Phoni. Sorry hei, mutta ei siis kelvannut mikään muu. Tuo Monster High on meille tuttu ainoastaan jutustelusta kuusivuotiaan serkkunsa kanssa. Tämän keskustelun jälkeen, molemmat tytöt olivat nimiltään Lola, ja rakkausmonstereita, edit: ne onkin rakkaustyttöjä! Lapsi hipelöi kyllä Monster High dvd:tä kaupassa viikonloppuna, mutta totesin tiukasti, että nyt ei osteta. Sen verran tsekkasin, että nämä rakkausdraculat ovat S niinkuin sallittuja kaikenikäisille, mutta kauhua luvattiin leffan kannen takana. Minkähänlaisesta kaikille sallitusta kauhusta lienee kyse? Eikä siinä vielä kaikki. Lapsi bongasi erään eskarilaisen potkulaudan, needless to say, merkki: Monster High. Äiti-kiltti.. Ei käy, sinulla on vielä viime kesäinen potkulauta (- jossa tosin on rikki mennyt jarru, melko oleellinen osa tuossa vekottimessa, vaan ei). Onko Monstöhai tuttu juttu, mikä juttu se ylipäätään on? 

Pikkusisko totesi oman Bööt-pallonsa nähtyään, että ikkettää. Tarkemmin katsottuna se tyttö-bööthän on jotenkin oudon näköinen siinä pallossa. Olisi kai voinut jonkun iloisemmankin naaman ottaa. En tiedä juurikaan mitään tuotetta, mihin nuo Änkkärit (kuusivuotiasta serkkutyttöä lainatakseni, tämä vielä pienellä soraärrällä, kuinka suloista ;)) eivät olisi levinneet. On kahvia, kosteusvoidetta, Reimalta Änkkärimallisto, Arabialta mukit... Ihkua vai ei ihkua?

Joko siellä on vappupallot hankittu vai odotetaanko teillä kiltisti perinteiseen vappupäivään ja hommataan pallot torilta? Onko tällaista toimintaa ylipäätään enää olemassa? 


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tod. näk. lapsesi kestävät Monster High -leffojen kauhut paremmin kuin sinä.

Ei ihkua, ehdottomasti ei ihkua, että ne vihaiset tiput on joka paikassa. Eikä ihkua ole sekään, että se on Suomen paras vientituote. O tempora, o mores!

OP

Anonyymi kirjoitti...

Ääh omasta vapusta vielä. Jo ammoisista opiskeluajoista lähtien vappuni on ollut "antivappu". Sen verran olen antanut periksi, että olisin käynyt eilen munkkikahveilla, vaan munkit oli loppu.

OP

Anonyymi kirjoitti...

Me ostettiin pallot vielä vime vuoteen asti torilta mut täällä keravan metsässä on torilla valikoima peestä ja pallot ihan puolkuntosia ja sikahintasia. Tänä vuonna marssittiin prismaan ja lapset tyytyväisiä kun sai prinsessansa ja salamansa :)

Maiju kirjoitti...

Siis just eilen ihmettelin, että miks mulle ja veljelle ostettiin ne pallot aina sieltä keskustasta jostain torilta. Muistaakseni ne saattoi maksaa jopa 100mk! :) Meille tuli Angry Birds- ja Hello Kitty -pallot päiväkodilta 5€/kpl. 5-vuotias oli tyytyväinen valikoimaan ja äiti hintaan. Menee vielä päiväkodin toimintaan ne tuotot.
Meidän Prismasta oli Fazerin tippaleivät loppu, se on katastrofi!
Hauskaa vappua!

Miima kirjoitti...

Täältä ei saa folio-palloja muuta kun torilta, ja niitähän hintoja minä en maksa - halvemmaksi tulis ajaa bussilla kaupunkiin edestakaisin ja ostaa ne sieltä... (mitä siis en aio toteuttaa kuitenkaan...) Eli ihan perinteisiä ilmapalloja ollaan puhalleltu ;)

MOnster high on meillä ollut koululais-neitokaisella kovassa huudossa jo pari vuotta ;) Eikä ne mitään kauhujuttuja ole, ne on ihan sellaisia teinityttöjä, jotka vaan sattuu olemaan erinäköisiä hirviöitä (mutta kilttejä siis) ;)

Maria et Co kirjoitti...

Meidän vappupallot on CityMarketista, 6,95 € :-) Sen verran pihi olen minä että en halunnut Helsingin keskustaan maksamaan niistä kaksinkertaista hintaa...

Mulla on myös kuvien lataus bloggeriin kestänyt tosi kauan, mistäköhän johtuu?

Riikka kirjoitti...

OP: Tod.näk. :)

Ja böötsit on kova. Hyvä Rovio, hyvä Suomi = Me, mutta änkkäriähky on huolestuttavan lähellä.

Minulla on eritoten opiskeluaikojen jälkeen alkanut antivappu. Tai sanotaanko, että iisivappu. Ei suuremmin tule hulinoitua. Nimim. Menen ihan kohta nukkumaan - siis ihan poikkeuksellisen aikaisin.


Anonyymi: Ei puolikuntoisia, eikä sikahintaisia. Marketin pallot ovat yhtä hyvät, jollei paremmat.

Maiju: Sama muisto. Kalliita olivat, ja sitten, kun se karkasi, niin itkuhan se pääsi. Muistan kerran, kun sanoin, että "isä ota se kiinni!" ja isä tyytyi vain huokaamaan, sekin ihan masentuneena. Hauskaa vappua myös sinne!

Miima: Hyvä, hyvä. Pallo kun pallo. Kiitos muuten Monster High briiffauksesta. Ihan tolkulta kuulostaa. Olen ihan iloinen, vaikken niiden tyttöjen jättimeikeistä niin välitä, mutta tiedän, etten tätä mielenkiintoa voi tukahduttaa, niin ihan mukavaa vaihtelua Titi-nalleille.

Maria: Kyllä tuolla hinnalla pitää saada jo hyvä pallo ja ne Cittarin pallot olivatkin tosi kivoja. Siellä ei ollut vaan tuota Monster Highta. ;)

En tiedä, mikä mättää tuossa bloggerissa, nyt jo ties monettako päivää ongelmia kuvien kanssa.

***

Nyt vappu jatkuu täällä painamalla pään tyynyyn, kiittäen kaikesta hyvästä ja toivoen vain hyvää. Klara Vappen allihopa!