Rakkausmonsteri ja Bööt


On jälleen vappupallojen aika. Viime vuonna meillä killuivat katossa vielä varmaan juhannuksena Hevisaurus ja Muumitalo. Saapa nähdä, mikä on näiden kaverusten kunto. 

Tänä vuonna meille tuli Tyttö-Bööt puolitoistavuotiaalle ja Monster High viisivuotiaalle. Voitte uskoa, että ehdottelin jotain My Little Ponya - äiti se sanotaan Maili Litöl Phoni. Sorry hei, mutta ei siis kelvannut mikään muu. Tuo Monster High on meille tuttu ainoastaan jutustelusta kuusivuotiaan serkkunsa kanssa. Tämän keskustelun jälkeen, molemmat tytöt olivat nimiltään Lola, ja rakkausmonstereita, edit: ne onkin rakkaustyttöjä! Lapsi hipelöi kyllä Monster High dvd:tä kaupassa viikonloppuna, mutta totesin tiukasti, että nyt ei osteta. Sen verran tsekkasin, että nämä rakkausdraculat ovat S niinkuin sallittuja kaikenikäisille, mutta kauhua luvattiin leffan kannen takana. Minkähänlaisesta kaikille sallitusta kauhusta lienee kyse? Eikä siinä vielä kaikki. Lapsi bongasi erään eskarilaisen potkulaudan, needless to say, merkki: Monster High. Äiti-kiltti.. Ei käy, sinulla on vielä viime kesäinen potkulauta (- jossa tosin on rikki mennyt jarru, melko oleellinen osa tuossa vekottimessa, vaan ei). Onko Monstöhai tuttu juttu, mikä juttu se ylipäätään on? 

Pikkusisko totesi oman Bööt-pallonsa nähtyään, että ikkettää. Tarkemmin katsottuna se tyttö-bööthän on jotenkin oudon näköinen siinä pallossa. Olisi kai voinut jonkun iloisemmankin naaman ottaa. En tiedä juurikaan mitään tuotetta, mihin nuo Änkkärit (kuusivuotiasta serkkutyttöä lainatakseni, tämä vielä pienellä soraärrällä, kuinka suloista ;)) eivät olisi levinneet. On kahvia, kosteusvoidetta, Reimalta Änkkärimallisto, Arabialta mukit... Ihkua vai ei ihkua?

Joko siellä on vappupallot hankittu vai odotetaanko teillä kiltisti perinteiseen vappupäivään ja hommataan pallot torilta? Onko tällaista toimintaa ylipäätään enää olemassa? 


Suosikit