sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Voittajien ilta - Sugar ja Eco.Kid & Reima ja Lapsimessut

What a night! Nyt on saatu parille tosi kivalle arvonnalle onnelliset voittajat! Ei muita hölpötyksiä, vaan paljastetaan voittajat heti!

Sugarin sponsoroiman luomusertifioidun Eco.Kid shampoon ja takkutukan hoitoaineen voitti: Bikke


Onnittelut! Laitahan sähköpostiin yhteystietojasi, niin Eco.Kidit matkustavat pesemään ja pitämään huolta teidän perheen hiuksista, niin ja vieläpä ehkäisemään niitä ei-toivottuja-vierailijoita!

Lisää voittajia....

Reima puolestaan sponsoroi kolme lippua ensi viikonlopun Lapsimessuille, ja sinne näillä lipuilla pääsevät villitsemään:Jonna, Triinu ja Maiju

Jee, onnea! Nähdään TI-TI Nallen keikalla (just perfect!) tai sitten muuten vaan messuhulinoissa! Woohoo! Nyt kiireesti laittamaan sähköpostille osoitetietoja, sillä vikkelä Reima lähettää nämä liput jo huomenna, jotta pääsette kreisimessuilemaan halutessanne vaikka jo perjantaina!

5 kommenttia:

Triinu kirjoitti...

Hei IHANAA! Kiitos!

Riikka kirjoitti...

Triinu: Kiva juttu! :)

Bikke kirjoitti...

HUraa!! Kuis ollakkaan viimeviikolla tuli koulusta TÄI varoitus lappu! Hiuksia on leikelty ja kyttäilty suurennuslasin kanssa mutta onneksi!!!! ei ole mitään elämää näkynyt!

Riikka kirjoitti...

Bikke: Auts. Meilläkin oli pk:ssa vastattain sama vaara, mutta eipä onneksi näissä päissä ole yllätyksiä näkynyt. Just in case, tsekkaa Eco.Kidin "täinsurma", niin ei tarvise sitä apteekin myrkkyä laittaa päänahkaan imeytymään. http://www.ecokidorganics.com/p/60/Lice%20Bomb

mehtäemäntä kirjoitti...

onnea voittajille!!!