torstai 25. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin kevät!

Rohkea kiipeilijäni

Viisivuotias ei tykkää korkeista paikoista, tämä on toisaalta äidin onni, mutta oikeasti hän sanoo, että huimaa ja pelottaa. Kiipeilytelineissä korkealla keikkuminen on vasta tämän kevään juttuja, ja tämäkin kävely huteralla lankulla oli tosi jännää, mutta hienosti se meni.


Nenä vuotaa, mutta vauhtia lisää - pielä, pielä!

Merirosvolaivan kapteenitar

Tämäkin vauva jo ihan täysillä mukana leikkipuistojutuissa. En kestä! Pssst. Jos tuota pinkkiä, sinistä tai oranssia tämän kevään beanieta olet metsästänyt, niin huomasin, että täältäpä saa.Herneet ovat lupaus kesästä!

Niin ja ihan ekat herneet on maistettu! Viisivuotias tokaisi, että mennään ostamaan herneitä, johon totesin voivotellen, että eihän niitä saa vielä. No mennään katsomaan, intti lapsi. Mentiin Kampin K-supermarkettiin, ja voilà! Vai ei saa! Ihan huima keko herneitä. Portugalilaisia. Ihan olivat makeita ne, mitä nyt kolme palkoa taisin saada napattua itselleni, kun loput menivät tyttöjen suihin.

Ihana, ihana kevät!  

5 kommenttia:

*Laura* kirjoitti...

Oi herneitä, nam! Olisikohan jo mansikoitakin kohta...?

zirk kirjoitti...

Kiva pinkki-musta asu huimapäisellä viisveellä ja herneitä, nam...

Riikka kirjoitti...

Laura: Ne olivatkin tosi nam, ja ihan suurinta kesäherkkua tytöillä, etenkin viisivuotiaalla. Mansikoitakin oli jo. Espanjalaisia tietty, mutta ihan mansikanmakuisia. :)

Zirk: Kiitos. Vihdoin muutakin kuin pinkkiä! Kappiksen housut muuten pelittää oikein hyvin. Vähän ehkä se, kun kumpparilenksua ei voi säätää, niin se meinaa välillä karata kengän alta, mutta eiköhän sen kestä jotenkin, etenkin kun hintaa oli se alle 15e.

Jennijee kirjoitti...

Jee, ihanaa kevätmeininkiä! Meidän pihassa on vielä muutama lumikasa, linnut kuitenkin visertää korvia huumaavasti ja muutama tulppaani on uskaltautunut kurkistamaan mullasta- uskottava se on. Vihdoin täällä, kevät! :)

Riikka kirjoitti...

Jennijee: Ihan mahtavaa kevätenergiaa!