torstai 25. huhtikuuta 2013

Papulta uutta

kuva: täältä

kuva: täältä


kuva: täältä


kuva: täältä

Onpa hauskoja! Onko teistä?

Meiltä löytyy ennestään Nappikaupunkibody ja vastattain previewed rusettipipo, ja mä tykkään. Tykkäämiseen liittyy vahvasti sekin, että kyseessä on kotimainen brändi. 

Papu on tehnyt toisen kotimaisen eli Coston kanssa yhteistyössä kuvassa näkyvät lätsät. 

Huomenna Lapsimessuille iloisin ja sekalaisin tuntein, mukaan lähtee myös melkoinen tulisielu 1,5 vee sekä isompi ihanuus. Manduca, valjasreppu ja rattaat otettava mukaan, äläkä unohda vesipulloja (kaikille).  Messuilla innolla käyn tsekkaamassa lisää kotimaisia, kuten Gugguun!

8 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Ei ole ehkä meidän juttu noi Paput, mutta sitä vaan tulin nyt muistaessani sanomaan, että aina hämää, että mikä Riikka :D Millonkahan tuohon tottuu :D

Riikka kirjoitti...

Miima: Kiitos. Eihän ne kaikki aina iske, eikä onneksi tarvitsekaan.

Hei voiei, pitääkö mun palata Ripuksi? :)

*Laura* kirjoitti...

Voi äh kun olisin halunnut lapsimessuille, mutta enpä taida jaksaa ajella huomenna kun on ensimmäinen osittaishoitovapaapäivä. Varsinkaan kahden sellaisen tulisielusorttisen tenavan kanssa. Bongailkaa te muut kaikkia ihanuuksia sieltä..! :)

zirk kirjoitti...

Onks toi ihqu pisarapaita ORANSSI?! Olisihan? Sit esikoinen huolis, tiiät varmaan aika hyvin nää väriRAJOITTEET. ;)

Riikka kirjoitti...

Laura: Nauttikaa te vapaasta. Minuakin vielä mietityttää tuon pienimmän raahaminen sinne, että katsotaan, mitä sitten onnistutaan katsomaan.. :)

Zirk: Oranssihan se minunkin silmään. Luulisin, että on, kun siinä Nappikaupungissakin se väri on sellainen vähän oranssiin taittava sinappi. Semmonen väri. :)

Juu, kyllä väriRAJOITTEET on tiedossa. :D

Jennijee kirjoitti...

Täällä hattuhullu äiti miettii, että onkohan noita hattuja aikuisten koossa... ;) Katselin Costoja talvella, ei kuitenkaan sattunut kohdalle mieluista värikomboa.

Riikka kirjoitti...

Jennijee: Costollahan on ne aikuistenkin lätsät, ja sitä tupsuahan sopii vaihtaa ihan mielensä mukaan. Mulle ei vaan kerrassaan sovi tuo Costo. Olen kuin mikäkin tonttu, enkä suinkaan pätkääkin mikään cooli helsinkiläishipsteri, as if ko. henkilöt ko. lakkia pitävät. ;)

zirk kirjoitti...

Niin miks vaihdoit? Vaikka ymmärrän, mun tekis mieli vaihtaa zirk ;) mut Ripu oli just hauska!