perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pieniä Ihmeitä - Olethan mukana!


Moni on varmaankin Facebookissa nähnyt 875 grammaa -sivuston, jonka alunperin perusti maaliskuun lopulla keskosena syntyneen pienen tytön isä omille ystävilleen. Sivu paisuikin hetkessä suureksi hitiksi, ja tällä hetkellä sillä on tykkääjiä yli 80 000. 

Kiitos tämän pienen elämän alun, ihmiset ovat suurin joukoin lähteneet mukaan tukemaan sanoinkuvaamattoman tärkeää asiaa. Rahaa oli kerätty 1,5 päivässä 31 342 € ja sen päälle lahjoituksena oli saatu keskoskaappi. Alla oleva teksti lainattu Facebook -sivulta.

Pieni tyttö sai liikkeelle ison ryhmän ja paljon hyvää. Nyt on aika näyttää sosiaalisen median voima ja parantaa pienet yksi sairaala kerrallaan. Autetaan siellä, missä apua eniten tarvitaan. Ostetaan ensin keskoskaappi sairaalaan, jossa sille on suurin tarve.

Jo eurokin on tärkeä. Kerätyistä rahoista 100 % päätyy lyhentämättöminä suoraan kohteeseen.
 


Lastenklinikan Kummien tilinumero: Nordea FI2914 7030 0020 4001 
Laita viestiruutuun teksti "875 grammaa" niin lahjoitukset saadaan korvamerkittyä ja kohdennettua. 

Minäpä haastan nyt teidät ihanat tähän tempaukseen. Sovitaan, että käydään lahjoittamass8,75 €.  Summa ei ole mahdottoman suuri, mutta sitäkin merkityksellinen. Toki voi pienemmänkin tai yhtä lailla suuremmankin summan lahjoittaa.

Tämä koskettaa erityisesti myös meitä siksi, koska oma viisivuotias ihanuutemme syntyi rv 34+6, tosin isona keskosena, painoa oli reilu pari kiloa, ja onneksemme neitille annettiin niin hyvät eväät elämänalkuun, että erityishoidon tarve oli vain 1,5 vrk mittainen. Samoin tädin ihanat tytöt ovat myös ottaneet varaslähdön syntymään, joten tähän lähtee mukaan erityisen hyvin ja herkin mielin. Snif ja ISO KIITOS, että lähdette tähän mukaan!


Meidän ihana ihmeemme muutaman päivän ikäisenä
 

 

9 kommenttia:

mrs Ruuhka kirjoitti...

Minä lahjoitin jo eilen:-)

Pepi kirjoitti...

Mukana!
Ensimmäiseni oli vielä hieman tuotakin pienempi...

Siilis kirjoitti...

lahjoitettu on eilen :-) meillä kans kaikki lapset ottaneet vähän starttia keskolan puolelta 1-16 päivää kuka mistäkin syystä. Tärkee homma <3

mehtäemäntä kirjoitti...

mieki lahjoitin..

Ripu kirjoitti...

Huomenta, huomenta!

Mahtava juttu! Minäkin juuri lahjoitin.

Tuon pienen vauvan iskä kertoi tästä keräyksestä juuri Ylen aamu-tv:ssä. Löytyy Areenasta, jos haluat katsoa.

Käykää lahjoittamassa ihan heti, niin ei vaan jää arjen askareiden jalkoihin, ja kommentoikaa halutessanne vaikka anonyymina, niin nähdään kuinka paljon hyvää liikkuu tätäkin kautta.

Aurinkoista viikonloppua, iloista mieltä ei tarvinne toivottaa, se tulee ihan sillä, kun käy lahjoittamassa pienen panoksen tuohon tärkeään keräykseen!

*Laura* kirjoitti...

Meilläkin on pojat syntyneet ennenaikaisina, ensimmäinen rv 33 ja toinen rv 36, myös K7:lla ollaan kiepsahdettu.

Tärkeä asia, itsekin aion lahjoittaa! <3

Ripu kirjoitti...

Laura: Tämä onkin varmasti erityisen lähellä sydäntäsi. <3

Milarca kirjoitti...

Minä peräänkuuluttaisin ihmisiä lahjoittamaan ylipäätää Lastenklinikalle, ei ainoastaan keskoshoitoon (Hesarilla mm. keräys). Tarkoitan siis sitä että tuo koko Lastenklinikka on aivan järkyttävässä kunnossa ja siihen kaivataan varoja, koska kukaan päätäjistä ei näe asiaa tarpeeksi tärkeänä. Museoviraston omistamaan kiinteistöön ei edes saa sellaisia korjauksia joita tarvittaisiin, vaan tarvitaan kokonaan uusi lastensairaala. Tiedän että K7, eli keskososasto, on varmasti pahimmasta päästä, mutta muutkin osatot (koko talo) kaipaa tukea ja pelastusta. Yhteiskunnan tehtävähän se olisi, mutta on se kumma kun mitään ei tapahdu ilman kansalaisten osallistumista...

Ripu kirjoitti...

Milarca: Asiaa. Minäkin olen ratikkapysäkin mainoksen huomannut, missä ihan Töpinätirehtööri pyytää ihmisiä lahjoittamaan uutta sairaalaa varten. Luulisi löytyvän valtionkin kassasta näin tärkeään asiaan sijoittaa? Vai eikö löydy?

Kiitos, kun olette käyneet kommentoimassa mukanaoloanne, ja on tullut huomattua, että tämä asia koskettaa monia ihan henkilökohtaisella tasolla. <3 <3 <3