Pieniä Ihmeitä - Olethan mukana!


Moni on varmaankin Facebookissa nähnyt 875 grammaa -sivuston, jonka alunperin perusti maaliskuun lopulla keskosena syntyneen pienen tytön isä omille ystävilleen. Sivu paisuikin hetkessä suureksi hitiksi, ja tällä hetkellä sillä on tykkääjiä yli 80 000. 

Kiitos tämän pienen elämän alun, ihmiset ovat suurin joukoin lähteneet mukaan tukemaan sanoinkuvaamattoman tärkeää asiaa. Rahaa oli kerätty 1,5 päivässä 31 342 € ja sen päälle lahjoituksena oli saatu keskoskaappi. Alla oleva teksti lainattu Facebook -sivulta.

Pieni tyttö sai liikkeelle ison ryhmän ja paljon hyvää. Nyt on aika näyttää sosiaalisen median voima ja parantaa pienet yksi sairaala kerrallaan. Autetaan siellä, missä apua eniten tarvitaan. Ostetaan ensin keskoskaappi sairaalaan, jossa sille on suurin tarve.

Jo eurokin on tärkeä. Kerätyistä rahoista 100 % päätyy lyhentämättöminä suoraan kohteeseen.
 


Lastenklinikan Kummien tilinumero: Nordea FI2914 7030 0020 4001 
Laita viestiruutuun teksti "875 grammaa" niin lahjoitukset saadaan korvamerkittyä ja kohdennettua. 

Minäpä haastan nyt teidät ihanat tähän tempaukseen. Sovitaan, että käydään lahjoittamass8,75 €.  Summa ei ole mahdottoman suuri, mutta sitäkin merkityksellinen. Toki voi pienemmänkin tai yhtä lailla suuremmankin summan lahjoittaa.

Tämä koskettaa erityisesti myös meitä siksi, koska oma viisivuotias ihanuutemme syntyi rv 34+6, tosin isona keskosena, painoa oli reilu pari kiloa, ja onneksemme neitille annettiin niin hyvät eväät elämänalkuun, että erityishoidon tarve oli vain 1,5 vrk mittainen. Samoin tädin ihanat tytöt ovat myös ottaneet varaslähdön syntymään, joten tähän lähtee mukaan erityisen hyvin ja herkin mielin. Snif ja ISO KIITOS, että lähdette tähän mukaan!


Meidän ihana ihmeemme muutaman päivän ikäisenä
 

 

Suosikit