keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Projekti kaverisynttärit - SuunnitteluHei ystävät, 

teissä on takuulla kaverisynttäreiden järjestäjiä, ja nyt pyytäisinkin apua teiltä (pro-tyypeiltä) välttääkseni tarpeettoman suurta tuskailua (tietty määrä tuskailuahan kuuluu asiaan). Puolentoista viikon päästä juhlitaan kavereiden kanssa. Jippiaehappyejee. 

Nämähän meillä jo on:

Synttärisankari 5-vuotta
Pillit (ne trendikkäät paperipillit. Ostin Pinosta eilen). 

Juhlapaikka: Perhekerhon kahvio (iso tila)
Juhla-aika: 2 h

Nyt eikun projektin hallintaan.
Tarkastelun alle seuraavat asiat. Lisätkää ihmeessä, jos jotain olennaista ratkaistavaa on unohtunut.

1) Mitä leikkejä neljä-viisivuotiaille? 

2) Mitä tarjottavaa lapsille? 
Huomioitavaa: Alepa vieressä, muuten kuljetan tarjottavat rattaiden kyydissä ja käsissäni.

3) Mitä kaverilahjaksi?

4) Mitä tarjota äideille? Joku valkkari saattais olla kova, mutta en ilkee.

5) Koristelut? Ei tarvinne alleviivata, ettei täällä ole puikoissa mikään Martha Stewart.Inspiraatiokuvat Mokosta. Piipahdimme siellä aamupäivällä. I-ha-nia juttuja!

4 kommenttia:

Lauren kirjoitti...

Meillä on ollut kovasti suosiossa pinjata ja kaverit on vieneet sitten paperipussiin keräämänsä saaliin kotiin. Meillä aarrearkku pinjatassa oli mm. "kultarahoja" ja muita aarteita eli ei pelkkää karkkia..

annna kirjoitti...

JEEEE! Sä oot niin tähti! Meillä on ensi viikolla vastaavat kekkerit ja olen ollut ihan paniikissa aiheesta. Kiitos kun päätit valjastaa viisaat lukijasi avukseni!

Silmäilijä kirjoitti...

1) Mitä leikkejä neljä-viisivuotiaille?
Täältä: http://www.keksihylly.fi/ajanviete/syntt%C3%A4ripankki?gclid=CLmtr9e0rrYCFdHLzAodmSYASg

Kasvomaalausten teko on hyvä ohjelmanumero. Ilmapallodisko (musiikki soimaan ja pennut saa hyppiä ilmapallojen kanssa.)

2) Mitä tarjottavaa lapsille?

Jäätelöä (tehkää jäätelöbaari, jossa jokainen saa valita mieleisensä jäätelön vaikka kolmesta vaihtoehdosta, lisäksi störsseliä, kastiketta, vohveleita, karkkia...) keksiä ja poppareita. Mehua.

3) Mitä kaverilahjaksi?

Ilmapallot. Jos jotakin on pakko. Minä niin vastustan näitä kaverilahjoja. Argh. Jos joku pussukka on pakko olla, ne voidaan onkia --> ohjelmanumero. Sisälle vaikka tarroja ja rusinoita.

4) Mitä tarjota äideille?

Maistuu se jäätelö aikuisillekin. Päälle kahvit.

5) Koristelut? Ei tarvinne alleviivata, ettei täällä ole puikoissa mikään Martha Stewart.

No niitä ilmapalloja, kiva kertakäyttöpöytäliina ja servietit + kertakäyttöastiat. Ei tartte olla kummempaa.

Niin kuin huomaat, noudatan synttäreissä jos missä Keep it simple, stupid! -periaatetta. Minusta kaverisynttärihässäkkä on mennyt ihan överiksi. Ei sitä ennenvanhaan ollut mitään kummia sirkushuveja synttäreillä: ensin avattiin lahjat, sitten syötiin kakkua ja sitten leikittiin ihan keskenämme. Minusta se on oikein hyvä.

Oma poikani täytti tammikuussa 7 v. Poikalauma (+ yksi tyttö) laski pulkkamäkeä ensin reilun tunnin ja päälle paistettiin nuotiolla makkaraa ja hörpittiin mehua & avattiin lahjat. Kaikki olivat oikein tyytyväisiä.

Ripu kirjoitti...

Lauren: Kiitos. Mahtava idis. Täytyy miettiä toteutusmahiksia, kun ei olla kotona. Mistä sen pinjatan saa? Googletan. Eiks tähän kuulu, että joku aikuinen (siis mä) saa siitä pesismailasta päähänsä, kun sitä aasia yritetään saada alas. :D

Annna: Jeeee, samas venees täs ollaa koko jengi. Autetaan toisiamme. Onnea on, että on viisaita ympärillä!

Silmäilijä: ISO KIITOS Sinulle! Tuo keksihylly-sivustohan on ihan priceless. Kasvomaalaus ohjeidenkin kera saattaa olla viisasta jättää väliin. Tai maalaaja saisi olla joku toinen henkilö. ;D

Mä kans ihmettelen näitä kaverilahjoja. Näitä on jostain syystä kaikkialla, joten paras pysyä ruodussa, ettei saa hankalan vanhemman leimaa, ja lapsia ei aleta sorsimaan. ;) Rusinalaatikoita jakoon. ;D

Äideille sitä "kahvia", ilman muuta. Eikun oikeesti, kahvi on must, ja jäätelö kans hyvä lisuke. Check.

Sun pojan synttärit kuulostavat niin mahtavilta. Just näin. Kyllä olisi muuten helsinkiläisäideillä ja lapsilla ihmetystä, kun mä pykaisin nuotion tuonne Punavuoren ytimeen, ja kaivelisin makkaroita repusta. Siis oikeasti uskoisin, että olisi ihan parhautta, mutta luulen, että palokunta pistäisi stopin sille heti alkuunsa. Täytyy miettiä sisäleikkejä.

Lisää vinkkejä vaan, jos tulee mieleen. Lapsia kutsutaan kahdeksan (8), saman verran aikuisia. Ihan kuin olisi jotkut viiskymppiset. :D