perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lapsimessuhuuhailua

 


Elossa ollaan, vaikka pohkeita särkee. Ihan julumetusti. Johtuneeko messuista? Mies totesi ystävälliseen sävyyn, että oot kato pakostikin kävellyt enemmänkin kuin sata metriä. Tjaa. Rakkautta, rakkautta vaan, sanon minä. Moni blogikollega on harmitellut, ettei pääse messuille. Älkää suotta. Jos teillä ei ole HC-Titi-nalle faneja perheessä, joilta pimititte edellisen kiertueen keikan, ja jota ne eivät suostu unohtamaan, niin kannattaa muuten vaan tsekata messualet ihan siellä tutussa ja turvallisessa netissä. (pikkuOtuksellakin muuten tämän viikon Mini Rodinit -20% (koodi: minirodini), vaikka ei taida olla varsinainen messuale, mutta ale mikä ale, ai niin ei tule myöskään postareita.)

Me toikkaroitiin kaverin ja neljän lapsen kanssa messuilla reilut neljä (4) tuntia. Silti en nähnyt läheskään kaikkea, mitä olin aikonut. Ihan oikeasti. En edes kiertänyt koko messualuetta, saati olisin käynyt Luomu ja lähiruoka -puolella. Tähän aikomukseen olisin tarvinnut uuden messupäivän. 

Mitä me nähtiin oli Titi-porukka. Riitta panttasi jotain megauutista, ja käski katsoa illan Puoli seitsemän (PS). Täällä me vahtasimme kelloa ja uutisia - minäkin jo vino hymy huulillani ajattelin, että nyt ne nallet vihdoinkin laittavat tärinähousunsa pussiin, ja Riitta lähtee lomille. Vielä mitä. Hommat jatkuvat uudella nallella, kuten yritin edellisessä kryptisessä postauksessa teille kertoa - siinä täysin epäonnistuen. Hahhah. Anteeksi.

Tuli moikattua Taaperokylttejä, Papua ja Gugguuta. Kysyin Papun ständillä vahvistuksen tuolle pisarapaidan värille. Se on oranssihtava eli ei ihan keltainen. Kysyin vielä, että meneekö väri traktorifanille (Zirk, this one's for you), niin lupasivat, että ihan salettiin menee! Haha! Milloin tilataan? Pyysin muuten ihan vartavasten tuon paidan tuohon kuvattavaksi. Hih. Itse kehitin ihastuksen siihen vaaleanpunaharmaaseen paitaan. Love.

Ihanaa Papua

Gugguulla oli kivaa trikoota kivoissa kirkkaissa väreissä. Trikoo oli melko paksua, ei mitään lirua. Leggarit olivat kapeita - muistaakseni hinnaltaan 30e ja tuo huppari lähes 60e - eli olen ihan onnellinen ettei mitään nuo muuttaa meille heti -tuntua kehittänyt allekirjoittaneelle. Ei pidä mennä kuitenkaan vannomaan mitään. 


Gugguu

Me syötiin hallissa 5 buffetin lihapullia & muusia lasten ja aikuisten annokset. Sitten ostettiin lakuja viisivuotiaalle, ja mietimme päämme puhki, mitä Titi-kamaa ostetaan kotiin. Ohihan ei päässyt. Viisivuotias olisi halunnut Titi-fleecepeiton. Huh, mikä tilanne, mutta sain kammettua lapsen osallistumaan arvontaan, ja houkuteltua lapsen Titi-huulirasvan ja puuhakirjan pariin. Lupasin tietysti jalosti, että okei.. ostetaan ne sitten. Nyt onkin ihan valmis kaatumaan unille, ja kiittää siitä, että Lapsimessuja on vain kerran vuodessa.

6 kommenttia:

zirk kirjoitti...

Voi KIITOS ihana! Pakko tuo ORANSSI paita on nyt tilata! Varsinkin kun se on niin hienokin. <3
Urheita messuilijoita olitte. Huhhuh!

Riikka kirjoitti...

Hei Zirk, et sitten möksähdä, jos se väri ei olekaan oikein. Ihmiset kato näkee värit vähän eri tavalla. Hih. Toivotaan, että se on just. Ne paidat olivat vaan aivan ihkuja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ko. messut olivat ilmeisesti dantelaisen helvetin esikartano? Ei koskaan, ei ikinä. Ei muutenkaan messuille. Olen känyt yhdet antiikki- ja keräilymessut sekä yhdet kädentaitomessut. Ei ole niin minun juttu. MIelummin missaan pari hyvää messualea ja vetäydym hiljaisuuteeen.

OP

*Laura* kirjoitti...

Kyllä mun on nyt ehkä jotenkin järjestettävä itseni tuonne ihan vain kokemuksen takia. Vaikka joskus muinoin kiersin tällaiset massatapahtumat mahdollisimman kaukaa... :) Mutta hei, ostitko mitään?

zirk kirjoitti...

En MINÄ möksähdä! ;)

Riikka kirjoitti...

OP: No ei ne ole niin pahat. Itse pysyttelin pois tarkoituksella kaikilta "laareilta", joissa kävi kamala kuhina. Tärkeintä on, ettei suotta stressaile. Ne on kuitenkin Lapsimessut. Mielestäni tärkein pointti on ne lapset.

Laura: Eikun vaan sinne sitten! Kivahan se on! Minua vaivasi vaan messuväsy, mutta varmastikin menen ensi vuonnakin, joten hauskaa messuilua huomenna!

En ostanut messuilta vaatteita, mutta saatoin tänään tilata pikkuOtuksesta Papun pisarapaidan, kun niitä oli sinne saatu jo pieni erä.. En uskaltanut ostaa sieltä messuilta tosiaan, kun jos ei koko natsaa, niin verkkokaupassa voi aina vaihtaa tai palauttaa.

Zirk: Niin, et sinä varmastikaan, eikä toivon mukaan paidan pitäjäkään. :)