perjantai 26. huhtikuuta 2013

Paksuna

Tänään Lapsimessuilla käskettiin katsoa illalla PS. Kuvittelin jo erään, erittäin menestyvän bisnesnaisen vetäytyvän viettämään eläkepäiviä Bora Boralle, mutta vielä mitä. Uutiset tiesivät kertoa, että pieniin päinhän se tämä rouva on. Oh dear. Näiden tyyppien tarinat eivät lopu ikinä. En tiedä miten päin tässä olisi.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kryptinen päivitys, linkit eivät auenneet.OP

Riikka kirjoitti...

OP: Hihi. No ei pitänyt olla. Täällä aukee kyllä linkit. Eikö aukee?

Anonyymi kirjoitti...

tuo rouva-linkki on blanco. Ohjelma linkki aukesi, mutta siis mitä. Aivot askartelevat ilmeisesti muisssa teemoissa, kun antiikin kirjallisuuden kääntämisessä. OP

Heidi kirjoitti...

Titi-nalle?

annna kirjoitti...

Herra jumala, säikäytit. Luulin että se IHMISrouva saa perheenlisäystä. Meni iltateet väärään kurkkuun.

mehtäemäntä kirjoitti...

siis mittee??ootatko siekii??hirmu moni blogimamma ilmoittelee nyt munarikkaan pääsiäisensä tuloksia..ihanaahan se on jos saanet onnitella??

Riikka kirjoitti...

Hetkonen, hetkonen, seis! Eikö ne petkeleen linkit toimi? Minä olen kokeillut puhelimella ja koneella - toimivat täällä!

Ennen kuin suku tavoittelee nitropurkkia, niin en se minä suinkaan ole tiineenä. Paljastetaan äkkiä kenestä on kysymys. Siis siitä Äiti-nallesta. Viisivuotias veikkasi jo, että pikkusiskohan sieltä, ja tuleekohan sille musta haalari, kun Tirillä on keltainen. Tärkeitä keloja.

Heidille sen verran, että menisi melko Kauniit & Rohkeet -hommiksi, jos Titi-nalle olisi pamahtanut paksuksi. Kyllä nallemaailmassakin naisihmiset ne vaativat hommat hoitavat. :)

Annnalle kiitokset hihityksistä, vaikka kyllä oli Titi-Riitta iskussa tänään, jotta ei ihan mahdoton ajatus kai. Tai ei ajatella sitä.

Mehtäemäntä: Kiitos vaan lämpimistä onnitteluista, laitetaan ne eteenpäin vaan niihin blogeihin, joissa haikara on oikeasti vieraillut. Pahoittelut tästä mysteerisestä sekopostauksesta.

zirk kirjoitti...

oh dear! mun puolestani nää hyypiöt sais kuolla sukupuuttoon. :)

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Eikö sillä perheellä ole jumankeuta koskaan lapsiluku täynnä? :D Ehkäisy on nyt kyllä pettänyt ja pahasti... Me katsottiin messuilla Nalleperheen ja Riitan esitystä noin 5 minuuttia ja siinä oli tarpeeksi vaikka koko loppuelämäksi. Kiitos ja onnea!

Heidi kirjoitti...

Niin no, kuten aiemmin olen (häpeällisesti) paljastanut, Titi-nallet voisivat minun puolestani yhtä hyvin olla Forresterin sukuhaaraa. Ei edelleenkään käryä keitä nuo neulotut nellenmöllit ovat.

Riikka kirjoitti...

Zirk, Kati ja Heidi: Nalle-lahko on käsittämätön. Meidän molemmat tytöt varmaankin rakastavat Riittaa enemmän kuin minua. En uskalla kysyä vahvistusta tälle.

Minulla ei ole periaatteessa mitään Titejä vastaan (sanon tämän siltä varalta, että tyttäreni lukevat tämän joskus :)), mutta toivoisin hiukan satsausta siihen merchandise-puoleen. DVD:lläkin voisi olla uustuotantoa enemmän kuin yksi biisi per uusi levy.

Meirän Maja kirjoitti...

Hahhahh. Voin kuvitella mikä riemu repee, kun kerron uutisen meidän 4-v:lle. Meillä asuu titi-fani henkeen ja vereen.

Riikka kirjoitti...

Meirän Maja: No, mikä oli reaktio? :)