lauantai 6. huhtikuuta 2013

Fredriksonin keväthattujen voittajat!

Kaikista ihanimmat serkut esittelevät Fredriksonin Matilda ja Nikita hattuja

Kiitokset hattukommenteistanne ja osallistumisesta arvontaan. Trikoopipot pitävät pintansa, mutta juuri nyt eletään sellaisia kelejä, jolloin nämä Fredriksonin kauniit lakit pukisin lapsille. Puuvillahatussa on ohkainen fleecevuori eli se on vielä lämmin, ja pitää tuulta, mutta ei ole yhtä kuuma kuin villapipo. Trikoopipo puolestaan on vielä aivan liian kylmä. 

Tänään arvoimmekin nämä ihanuudet, jotta voittajat saavat ne käyttöönsä ihan oikeaan aikaan. Ekaa kertaa ikinä viisivuotias kirjoitti arvontalippuihin osallistujien nimet! Ketähän onni tällä kertaa suosi?

Hyrskytys....

...ja nyt arvotaan!

Onnetar suosi arvonnassa seuraavia onnekkaita:
Onnea Marge, Vadelmia, Jennijee, Sirpa, Nitta ja Sara!

Lähettäkää pikaisesti sähköpostiin (antakee.armoo (a) gmail.com) yhteystietonne, niin laitan lakkeja heti maanantaina Kustin matkaan. Minulla on tietty määrä tiettyjä kokoja ja malleja, mutta toivon saavani toiveittenne mukaisesti lakkeja matkaan.

Anonyymi kirjoitti...
Kauniita kumpikin. Pinkki on se minkä valitsen arvontaan.
Sirpa Jokioisilta
 Anonyymi kirjoitti...
Yhdellä arvalla mukaan. Keväistä ja kuitenkin silti vielä talvista hattua kaivattaisiin maalis-huhtikuun keleille, kun villahatuissa tulee usein jo hiki. Turkoosi koossa 53 olisi kaunis kevääksi. Kiitos hauskoista lukuhetkistä! Terkkuja Pohjois-Karjalasta lähettää Sara
Anonyymi kirjoitti...
Kivoja keväisiä hattuja. Pinkki olisi kiva. Talvihatuista siirrytään suoraan trikoisiin.
-Marge- 
Vadelmia kirjoitti...
Yhdellä arvalla mukaan. Meille sopisi värien puolesta tuo pinkki Matilda koossa 53. Tyttöä miellyttää selvästi eniten trikoopipot, joissa on joku selvä hahmokuosi, kuten linnut tai robotit, eli paras päähine lienee sellainen, joissa kuosi miellyttäisi sekä tytärtä että äitiä.
 Nitta kirjoitti...
Turkoosia koossa 53 tavoittelen yhdellä arvalla! Alkukeväästä mennään neule- tai velourpipoilla ja sitten kun lämpöä riittää niin siirrytään trikoisiin. Pipoja on oltava aina paljon kun tykkään vaihtelusta. 
 Jennijee kirjoitti...
Jipii, vielä ehdin. Yhdellä arvalla mukana.
Keväthattuihin satsaaminen kannattaisi, meillä yleensä hikoillaan ensin villahatussa ja sitten hypätään trikoopipo-linjalle.
Jos onnetar suosii, kumpi vain käy.


 
 Onnea, onnea jeejee!
 &
Suurkiitos Fredrikson!
kuva: täältä


P.S. Muistakaahan vielä muut synttärispecialit: Aarrekidin Salaperäinen laakso -peittoarvonta (sponsored by pikkuOtus) ja Eco.Kidin shampoo & hoitoaine arvonta (sponsored by Sugar)

8 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Onnittelut voittajille! Miten multa on mennyt tällainen arvonta ohi kokonaan? Hyi mua!

Ripu kirjoitti...

Kati: Kantsii tirkkiä täällä silmä tarkkana. :) Iloista iltaa!

Bikke kirjoitti...

No nii :)) hyi sua! Lähes kaikkiin arvontoihin joihinka silmäni osuu löytyy linkki blogistani :). Käy tsekkaas ne aika ajoin :). Juu ja onnea koko konkkaronkalle!!

mehtäemäntä kirjoitti...

onnea kaikille voittajille!

Jennijee kirjoitti...

Loistavaa, kiitos paljon! Tämä ilahduttaa kovasti. :)

Ripu kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! Nyt vaan voittajat ilmoittautumaan sähköpostiin, tuli takatalvikin ihan sopivasti, niin tulee hatullekin pitempi ikä tälle kevättalvelle.

Jennijee: Kiitos, kun osallistuit, ja kiva, kun ilahduit. :)

Jennijee kirjoitti...

Ja hei huikeeta miten hyvin onnetar osaa kirjoittaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!!! Onpa kaunis! En ole nähnyt tällaisiä missään, joten ilolla tätä pidetään. -Sara