Voihan Patukka!

Äitin pesusetti

En voi muuta sanoa, kuin voihan Patukka minkä teit. Sain tämän Absolis Patykan ihanuuden synttärilahjaksi ystävältäni (Mille mercis! ), ja varjele mitä siinä bouteillissa oikein onkaan. Olen jakanut täällä viime aikoina erilaisia kohennusvinkkejä, ja tämä on oikeammin  hemmotteluvinkki, toki kohentavakin sellainen. Kategoriassa "Satsaa tai säästä", tämä menee ehdottomasti sinne "Satsaa"-osastoon.

Kyseessä on pariisilaisittain Bain Douche, siis suihkusaippua, enkä muuten uskalla katsoa tarkemmin mitään muuta tämän sarjan tuotteita, koska siitä seuraisi välitön pakko-saada -reaktio (oikeasti olenhan minä katsonut, ja mietin kuumeisesti, mitähän möisin... Oh mon Dieu...). No välillä on hyvä vain haaveilla, ja olen edelleen supertyytyväinen Mádaran Time Miracleen.

Fiilistellään nyt kuitenkin vielä ennen irtaimiston myymistä tässä suihkusaippuoiden kuningattaressa. Siitä kerrotaan näin Joliessa:
Kevyt suihkugeeli, jonka samettinen ja kevyesti vaahtoava koostumus ei kuivata ihoa. Raikas tuoksu virkistää kehoa ja mieltä. Piparmintun eteerinen öljy antaa iholle happea, kirkastaa ja ravitsee sekä lievittää lihasväsymystä ja onkin ihana kumppani urheilun jälkeen.
Vetäisin viivan ihan ite noiden parin vikan sanan päälle, kun ei ne ole edes tarpeen.  Siis ei sillä, ettenkö minä urheilua... taas piakkoin ala harrastamaan. Alan, alan.

Patyka on luonnonkosmetiikan luksusta, ja se kyllä (valitettavasti) näkyy hinnassakin, mutta tätä varmaan osasi odottaa, jos tuo saippua antaa happeakin.  Sitä paitsi kuka on sanonut, että itseensä (tai ystävään tai siskoon tai äitiin), jos kehen, kannattaa satsata. Kuka? No ainakin minä, ja päätän kertomalla teille mitä voikaan saippua olla...  Se on silkkii...

Patykan tunnariksi sopisi tämä hieno biisi:
Suosikit