lauantai 6. huhtikuuta 2013

Villit viikerit

Mihinkähän iskis päänsä?
Putkassa.
Kantsisko mennä edestä?
Liukumäkeä kiivetään poikkeuksetta ylöspäin.
Vaaratilanne!
EI KOTIIN!

Nyt se on tuo pienimmäinenkin keksinyt nuo liukumäet ja muut, jotka tähän saakka on ohitettu sanoen, että vielä ei voi mennä sinne, kun on niin pieni tai milloin mitäkin. Nyt reissumme Stockalle ovat joka kerta vaarassa mennä ihan poskelleen - kiitos tuon hampurilaisravintolan leikkipaikan. 

Mikä järki:
- hampurilaispaikka Stockalla? Aina ollaan vaatimassa niitä myrkyllisiä ranskalaisia ja nugetteja. Ihan aina.
-leikkipaikka hampurilaispaikassa? Sen pahan purilaisen pistely kestää siis vähintään jonkun tunnin ja vartin, kun pitää joka haukun välissä käydä laskemassa pari mäkeä.
 
Ihan joka kerta tuosta noro-vaara-ilmeinen-pisteestä lähtö aiheuttaa vikakuvan kaltaisen karkaamisreaktion ja bonuksena ihan jumalattomat huudot. Viisivuotias alkaa mököttää ja tuo nuorempi huutaa muuten vaan kurkku suorana, kun äidin päätös lähteä on ilmeisen huono. V-tuttaahan se lähteä johonkin rattaisiin istumaan, kun äiti kiertelee hypistelemässä jotain lautasen reunaa. Ei terve. Tarvinneeko tuota edes mainita, että tuolta lähdetäänkin aina suoraan kotiin eli kannattaa hoitaa ne asiat ennen kuin kutoskerrokseen suunnistaa.
 

4 kommenttia:

Vera kirjoitti...

=D
Meillä on vähän samanlaista menoa yleensä =)

Ripu kirjoitti...

Vera: Tuo meno taitaa olla tuttua monissa perheissä. ;) Kuka sitä liukumäkeen portaita pitkin menisi? Silmien pyörittelyä...

zirk kirjoitti...

Oh dear! :D Voin kuvitella!

Ripu kirjoitti...

Zirk: Hei, kun tulette Helsinkiin, niin tehtäiskö treffit tuonne samaan paikkaan - tyrkätään vaan teidän pojat ja meidän tytöt tuonne häkkiin, niin saadaan ihan rauhassa höpötellä. ;)