Uu-laa-laa-laa ulap-pa...

...aallot meitä keinuttaa la-la-laa-la-la!

Hei nyt tuli kesä! Tai ainakin täällä ajatellaan kesää ihan täysillä, vaikka vettä tulee vaakasuorassa ja on ihan helkkarin kylmä.

Jos on yhtään fiksu, varaa kesän menot nyt. Huomasin, että Scandicilla saa -40% kesän hotellivarauksista! Vinkkinä vaan tämä, mutta kantsii oikeasti hyödyntää, sillä tämä pätee myös naapurimaan Ruotsin hotelleihin (varaa sinne viim. 21.4.). Minulla ei ole koskaan ikuna elämässsäni vielä huhtikuussa värähtänyt mikään kesäloma-anturi, ja sitten ollaan viikkoa ennen reissua kiroiltu tuskailtu, että ei ole huoneita ainakaan siinä hotellissa, mistä olisimme halunneet tai sitten on, mutta se on joku vähintään Uzbekistanin presidentille soveltuva, ja ei-ihan-meidän-tarpeisiimme-välttämätön-sviitti. 

Tämä ei ole allekirjoittaneelle millään tavoin luontaista toimintaa, mutta arvatkaa kuka on varannut hotellin, ja vielä eilen? KYLLÄ. Juhuuuuuu! MINÄ OLEN (enkä vain itselleni, vaikka kyllä senkin voisin tehdä)! Hotelli on buukattu koko meidän perheelle.

Eikä siinä vielä kaikki. KAHDEKSI YÖKSI! Juhuuuuuu! Ja vielä kerran juhuuuuu! 


Ai, ei tää ole se Kallen ja Silvian linna, vaan meidän hotelli! muok.kuva: täältä


Mutta minne? No minne sitä on aina haaveiltu, että joskus jäädään yöksi? Just det.

T u k h o l m a a n!

Ja ja mensan! Vad fint, måste jag säga! Ja täytyykin ottaa Fröken Sonjan intensivkurs parempaan hallintaan. Här kommer vi NK och Stockholm ja kaikki ihkut paikat (muutkin kuin NK). Mies nimittäin heti eilen varmisti, kun varausvahvistukset tupsahtivat sähköpostiini, että sit se ei ole pelkkää änkoolla tuijottelua. No-ei-tietenkään-oo. Tällä kertaa mä en jätä sitä Therese Sennerholtia sinne. Kanske. Tarinoita viime kesän Tukholma-hulinoinnista muuten täällä.Hii o-hoi! Pallomeri odottaa!  -  muok.kuva: täältä

Millä matkaan? No laivalla - självklart. Lapset huutaa jeeeeeeeee! Äiti huutaa jeeeeeee! Iskä ei huuda mitään. Pitää meitä vähän kajahtaneina, kun ollaan niin fiiliksissä, mutta on se iskäkin, vaikka yrittää selvästikin ta det lugnt. Matkaamme Viking Linella ja tällä kertaa päätimme, että rattaat mahtuu hyvin myös hyttiin. Ikkunasta voimme - tyypilliseen tapaamme - ihailla Tukholman saaristoa. Oj, härligt, en malta odottaa! Jälleen vinkkaus, jos otatte auton mukaan kesälomareissulle, sen saa mukaan ilmaiseksi, mutta matka on varattava ja maksettava 21 pv ennen lähtöä.

Niin ja koska meitsiä pyydetään nykyään mm. lehdistötilaisuuksiin ja muihin kissanristiäisiin (vitsi, vitsi, ei ole mihinkään pyydetty), niin tätä matkaa sponssaamassa ovat olleet yllämainitut tahot: Viking Line ja Scandic. Hipp hipp hurra! Tämä äiti on jätte iloinen, tack så hemskt mycket!

Kiitollisna vastaanotamme kaikki Tukholman måste-gå -vinkit, kuten

- lapsiperheille sopivat ravintolat - ei vain mäkkärit, joissa tarjoilijat käyvät kysymässä saako lapsille tuoda jäätelöä.
- kivat leikkipuistot.
- museot (å, voihan sitä aina ehdottaa..).
- Miehelle hyvät sneakershopit (sillä aikaa kun äiti piipahtaa Mini Rodinin outletissä. Hihi!)

Me vinkkaamme täällä meidän parhaat vinkit, kunhan on matka tehty. Jokos ne on kesälomareissut toisilla buukattu?
 

Suosikit