perjantai 18. tammikuuta 2013

Vai sittenkin tämä...No mistäs nämä ilmaantuivat? No Ellokselta.mäkin ovat puuvillaa, kuten edellisen postauksen matot. Isompi kuvio vai pienempi, kas siinä onkin pulmaa! Entä väri? 

Kannattaa kurkata noita Elloksen aarteita muutenkin, nimittäin houkuttelisi tilamaan aleprosentit muutenkin. Vähintään 30% pitäisi saada kalleimmasta tuotteesta, esim. vaikka tuosta matosta, blogityynystä (hih!) Ferm Livingin sisustustarroista ja tapeteista. OMG.

 

4 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Mä olen kyllä ihan tyylitajuton, mutta mielestäni edellisen postauksen matot näyttivät levollisemmilta meikäläisen silmävilinässä. Toisaalta, kuvassa kuviot tietysti ovat pieniä verrattuna siihen oikeaan mattoon :) Heh, mullahan on ihan mattofilosofin otteet :D

Ripu kirjoitti...

Kati: Kiitos mattofilosofille. :) Oikeassa olet, just kommentoin tohon äskeiseen, että kivempi on minustakin se toinen matto. Mies tuossa äsken älähti, että ei muuten tule kumpikaan. Tjaa. Joutuu, ehkä liimailemaan salmiakkia ja kolmiota vähän vaikuttimeksi johonkin jääkaapin oveen... työpaikalle, läppärin taustakuvaksi, takin taskuun... Vastarinta murenee huomaamatta. Niin varmaan.

zirk kirjoitti...

Mä tykkään tosta tän postauksen alemmasta. Se on keväinen matto ja ryönät katoaa pikkukuvioon.

Ripu kirjoitti...

Zirkku: Kiitos, meille ei vaan sovi tuo turkoosi tai tietysti mikään vaan sopisi, jos laitettais sopimaan. Se on ihanan keväinen tosiaan, kun tuo tummempi on ihan talvimatto.