Kummilahjaksi ja ihan muuksikin

Onnittelut, sinua on pyydetty kummiksi! 

No mitä kummilahjaksi? 

Minulle tämä pohdinta on ollut hankalaa. Olen useimmiten marssinut kultasepänliikkeeseen ja ihmetellyt niitä perinteisiä kummilahjoja - tinaisia nallepankkeja, hiuskiehkurarasiaa ja kastevesipurnukoita. Just. Ne kohtuuhintaiset ovat just niitä, joiden tarjontaan en ihan tyytyväinen ole ollut. Silti joku kastetodistusputkilo tai muu vastaava tosi käytännöllinen juttu on tullut annettua, on toki esitetty lahjatoiveitakin näistä. Useimmiten ei ole.

Toki onhan niitä ihaniakin, perinteisiä vaihtoehtoja, kuten ne hopeiset kehykset, joita moni meistäkin on saanut jo aikanaan lahjaksi. Myös meidän tytöt ovat saaneet kummeiltaan sellaiset. Ne ovat hurjan kauniit (ja kalliit!).

Tällä kertaa päätin, että mietin, olisiko jotain muuta vaihtoehtoa lahjaksi, ettei lahjan ainoaksi funktioksi vahingossa jäisi pölyttyä ja viedä arvokasta tilaa kaapinperällä. Toki toivon, ettei näin ole käynyt niille toisillekaan kummilahjoille. :D

Tämä taulu on A3 kokoinen

Hurautin siis laajakaistallani Walldesigniin ja tein tilauksen tämän uusimman kummipojan kastelahjaksi. Voin kertoa, että on kerrassaan hurmaava tuo taulu (no on se tuo kummipoikakin), mutta pidetäänpä asiat asioina. Laitoin lahjansaajan äidille kuvaviestin, jossa totesin, että tässä tämä kummilahja nyt on (vain kolme viikkoa myöhässä!) - eikö olekin ihana? Vastaus oli myöntävä, mitäpä muutakaan.

Siinä samassa innostuin tilaamaan taulut myös meidän tytöille (eivät edelleenkään luonnollisesti seinällä, mutta eikös ne olekin silti ihanat noin seinään nojaten?).

  
Nämä taulut ovat A4 kokoiset


Näistä minä tykkään ihan hirmuisesti! Tykkätsie?
 
Muistatteko muuten polttaa kastekynttilöitä aina kastepäivänä?

Suosikit