tiistai 29. tammikuuta 2013

Mini Rodini SS13 is out!kuvat: minirodini.com

Aikamoisia ihanuuksia taas on tarjolla!  

Klo 13 ovat ilmoittaneet suomalaiset verkkokaupat julkaisusta, joten tässäpä teille jo preview tuolta Ruotsin puolelta. Joko on omat must-havesit löytyneet?

6 kommenttia:

-Essi- kirjoitti...

Tuolla Marian Under my motherly wings-blogissa jo kommentoinkin kuinka ihania on taas Rodinin malliston kuosit ja värit!

Harmillista että esim. leggareissa ei ole lisättynä edes vähän jotain joustoa, meillä ainakin aikalailla kaikki Rodinin leggarit rupeaa pussittaa polvista ja jotenkin lösähtää muutenkin.Ripu kirjoitti...

Essi: No kyllä on kivoja taas. Minä yritän pähkäillä miten iso olisi 92/98 cm Pico -takki, mutta eihän se päälle tulisi ennen huhti-/toukokuuta kuitenkaan, joten ehtisi vähän kasvaa tuo pienin. Harmilliset nuo tuplakoot! Moni on 1,5 v:lle sen tuntunut hankkivan, mutta on melkoinen kokohaitari, kun on 1,5-3 v!

Meillä on muistaakseni MR:n leggareita vain yhdet, enkä muista niistä mitään heikkoa, mutta tällä kertaa en ajatellut hankkia leggareita. Iskin jo ostoskoriin valkopohjaiset nalleleggarit, kunnes järki sanoi, että höpöhöpö. Olisko se sitten paitana yhtään sen fiksumpi ajatus?

-Essi- kirjoitti...

Jaa 1,5veelle noita valkopohjaisia, juu ei!
Se ois sama vetää vessanpöntöstä se siihen kuluva euromäärä, yhtä hullu ajatus :,)
Vajaa 4-veelle tilasin valkoisen papukaijan teepparina mutta en leggareina edes hänelle. Nuorempi olkoon ilman ihanuuksia kunnes oppii elämään siivommin!

Ja noi kaksoiskoot on raivostuttavia, varsinkin kun vaihtelevat mallistoittain. Meidän nuoremmalla on tiikeripaita kokoa 80/86 ja siinä hihoissa kasvunvaraa vielä, helma aika lyhkänen jo.
Niinpä tilasin oranssin vaarinpaidan kokoa 92/98. Mahtaako olla sopiva vielä muutamankaan kuukauden päästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pico-takin koon valinta avuksi sen verran, että Kuplasta löytyvät mitat. Ovat pienempiä näemmä kuin syksyiset mustat.

-Mila-

Ripu kirjoitti...

Mila: Kiitos, kävinkin jo eilen kurkkaamassa mittoja Kuplassa (kiitos tästä palvelusta Mari!!!) ja yritän järkeillä onko kolme senttiä paljon vai ihan valtavasti! Pitää muistaa se, että rotsi tulee kuitenkin vasta joskus kolmen kuukauden päästä päälle, sitten koko kesä kasvetaan ja syksyllä jatketaan coolina olemista. :D Äh, hankalaa! Täytyy antaa Mini Rodinille palautetta, että kaksoiskoot no-no!

Ripu kirjoitti...

Essi: Onneksi se 1,5 vee perii sitten ne siskon ihanuudet, kunhan on oppinut olemaan siivosti! Hehhe.

Minulla on vähän kaksi kantaa Mini Rodinista. Toinen on se, että vaatteet ovat pääosin tosi hauskoja. Nyt mietityttää vaan tämä hillitön buumi - esim. keltaista takkia tulee näkymään katukuvassa tosi paljon. Siksipä meille sitä ei tule. Onneksi löytyi se ihana Jagulaari ja toivon, ettei tuo typerä kokopolitiikka sotke takkisuunnitelmiani.

Laatu on toinen asia. Hinnan ollessa korkeahko, toivoisin, että ei tarvitse jännittää lörähtääkö matsku vai ei. Leggareista olen lukenut muualtakin, että ei välttämättä kestä kuosissaan.