perjantai 18. tammikuuta 2013

Salmiakkia ja "meidän" uusi matto

kuva: täältä

IiiK! Tässä se on! Meidän uusi matto. Ruskea/beigesävyinen, jos ollaan tarkkoja. Siis se on meidän matto vielä teoriassa, mutta toivottavasti pian myös käytännössä. Annon Joker matto on puuvillaa. Pidän tästä erityisesti siksi, että sen voi vesipestä. Haaveilin jo aiemmin siitä Annon Pandora-matosta, mutta se jäi vielä harkintaan, koska se on villamatto, mutta nyt tuli napakymppi - neljävuotiasta lainatakseni!
 
Annolta löytyy myös nämä tosi pirtsakat pussilakanat! Ihana kevätfiilis, vaikka ulkona pakkanen paukkuukin!

kuva: täältä

Näitä kolmio- ja salmiakkikuvioita on blogeissa vilahdelleen Ferm Livingin lisäksi ilmaantunut myös Luhta Homelta mm. pussilakanoihin. Tykkään, tykkään!

Ferm Living

Luhta Home

Tykkäätsä?

4 kommenttia:

*Laura* kirjoitti...

Oho, tuo sopisi meidän olohuoneeseen kuin nenä päähän, vai miten sitä sanotaankaan...! Olen ihastellut näitä salmiakkikuvioita mutta tähän asti en ole bongannut hyviä värejä... tuo olisi nyt NIIN meidän värinen, ja vielä vesipesukin... Ja nyt ei saa ruveta yllyttämään... ;)

*Laura* kirjoitti...

P.S. Tunnustus for you blogissani...

Joanna kirjoitti...

Salmiakit, triangelit, kolmiot, kaikki uppoo isosti!!! Ihania!

Ripu kirjoitti...

Laura: Tämä Joker-matto on kyllä kiva. On jotenkin kivempi kuin pienempiruutuinen Elloksen - tai tietysti makuasia, mutta siinä on ehkä vähän migreeninvaara, vähän liikaa kamaa.

Kiitos ihkusta tunnustuksesta! <3

Joanna: Nämä jotenkin ovat. Ihania. :)