perjantai 4. tammikuuta 2013

MummolassaTuuta tattaa eli lunta sataa, totesi yksivuotiaamme. Ihanaa, hihkui neljävuotiaamme. Mummolassa on kaikki toisin. On lunta ja pääsee pulkkailemaan sekä on karkkipäivä muulloinkin kuin lauantaina. Niinpä.
Mummolan raitilla asuu myös heppa, josta molemmat tytöt ovat kovin mielissään. Huomenna neljävuotias pääsee seuraamaan pikkuserkkunsa ratsastustuntia ja siitä asiasta ollaan lievästi sanottuna innoissaan.
Klip-klop, klip-klop -  hevonen on pop! 
Tässä mummolassa aika seisoo. Ei ole kiirettä, ei hoppua. Ei mistään arvaisi, että isot juhlat on sunnuntaina. Mummo totesi lungisti, että huomenna hän vähän touhuaa ja se on sitten juhlia vaille valmista. Eräs on täällä hengästyneeseen sävyyn kysellyt, että mitä voi tehdä, mitä on tekemättä, hei juhlat on kohta! Mä oon ihan stressissä, kun ei oo mitään viime hetken säätämistä. Tai meidän juhlavaatteet on tietysti silittämättä, koska eihän niitä voi silittää vasta kun hetkeä ennen juhlakansan saapumista. Mummo on silittänyt omansa jo vuonna 1989. Sillon voi vaan chillata. Ihailtavaa!

P.S. Aion tsekata minkä tabletin se aamuisin nappaa. Ei oo normaalia tää. 5 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Se on kuule mummuenergiaa ☺☺☺
Ei sitä saa purkista....sä saat sitä sitten kun oot mummu!!

Maagi kirjoitti...

Hei siis toihan ei oo meijän touhua, ei sit ollenkaan! Ota lunkisti vaan, kyllä ne juhlat syntyy ihan shillaillen sanoo tää sisko ihan :O

Iloisia juttuja sinne mummolaan!

Ripu kirjoitti...

Pepi: Hehhe. Ehkä siinä on jotain, jota mä en vaan tajua. Esmes, että juhlapäivänä esirippu vaan aukeaa ja yllärinä kaikki on valmista. Siis pakastin aukeaa ja mikro huutaa herkeämättä. Hehhe. Mä olen vaan oikeasti ihmeissäni, että jotkut ovat juhlaan niin varautuneet. Niin hyvissä ajoin. Viime tippa on tuntematon käsite tässä osoitteessa.

Maagi: Kiitos. Täytyy sanoa, että ihan kivaa tämmöinenkin, on vaan niin kovin vierasta. Meillehän ei tule se juhla, jos sitä ei ole laitettu. Viimeseen asti. ISO HYMY sinne!

*Laura* kirjoitti...

Ihanat kuvat! :) Eipä mulla sit muuta tällä erää... :)

Ripu kirjoitti...

Laura: Voi kiitos. <3