Parhaimmat talvirukkaset

Huomenta!

Varo: sisältää mainoksia (banneri)! Nimittäin rukkasvinkkiä pukkaa äitiliinit! Ehdottomasti parhaimmat talvirukkaset ovat tässä! Nyt kannattaa näitä hamstrata ensi talveakin silmällä pitäen. Rukkasissa on thermolite micro-vuori, joka on tosi lämmin. Ei irtoa sormiin mitään elsapitkänenvanupalloja. Vesipilareita on 10 000 eli nämä pitävät vettä*) ja luonnollisesti myös tuulta, lisäksi rukkasissa on niin stydit vahvikkeet, joten niihin ei tule kulumiakaan kovin helposti. 

Neljävuotias on pitänyt pelkästään näitä rukkasia tämän talven eikä näistä ole mitään valittamista, korkeintaan se, että ovat toisinaan liiankin lämpimät. Kehuin nämä kuplille jo alkutalvesta täällä ja jatkan samalla linjalla. Lois-to-ruk-ka-set, sen minä vaan sanon!

Yksivuotiaalle tulee rukkaset ensi talveksi ihan samoilla spekseillä, mutta se on vähän erilainen malli. Nyt vaan mietin tuleeko pinkit vaiko mustat? Nällä hinnoilla tosin voisi ottaa molemmat, mutku ei tarttis, kun ne yhdet on niin kestävät! No kummat mä otan?

*) EDIT: Ilmeisesti saumoja ei ole teipattu, eli ei ole loskasään rukkaset. Pakkassään ja kuivan talvikelin rukkasina olimme tyytyväisinä näihin. 

Suosikit