perjantai 11. tammikuuta 2013

Parhaimmat talvirukkaset

Huomenta!

Varo: sisältää mainoksia (banneri)! Nimittäin rukkasvinkkiä pukkaa äitiliinit! Ehdottomasti parhaimmat talvirukkaset ovat tässä! Nyt kannattaa näitä hamstrata ensi talveakin silmällä pitäen. Rukkasissa on thermolite micro-vuori, joka on tosi lämmin. Ei irtoa sormiin mitään elsapitkänenvanupalloja. Vesipilareita on 10 000 eli nämä pitävät vettä*) ja luonnollisesti myös tuulta, lisäksi rukkasissa on niin stydit vahvikkeet, joten niihin ei tule kulumiakaan kovin helposti. 

Neljävuotias on pitänyt pelkästään näitä rukkasia tämän talven eikä näistä ole mitään valittamista, korkeintaan se, että ovat toisinaan liiankin lämpimät. Kehuin nämä kuplille jo alkutalvesta täällä ja jatkan samalla linjalla. Lois-to-ruk-ka-set, sen minä vaan sanon!

Yksivuotiaalle tulee rukkaset ensi talveksi ihan samoilla spekseillä, mutta se on vähän erilainen malli. Nyt vaan mietin tuleeko pinkit vaiko mustat? Nällä hinnoilla tosin voisi ottaa molemmat, mutku ei tarttis, kun ne yhdet on niin kestävät! No kummat mä otan?

*) EDIT: Ilmeisesti saumoja ei ole teipattu, eli ei ole loskasään rukkaset. Pakkassään ja kuivan talvikelin rukkasina olimme tyytyväisinä näihin. 

5 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Pitänee joskus silmäillä noitakin, jos pääsee sinne Isoille Kaupoille :D
En tiedä olenko ikinä ihan tyytyväinen ollut mihinkään hanskoihin, aina on jotain parannettavan varaa...

(toi eka linkki vie muuten vaan etusivulle eikä tuotesivulle)

Siilis kirjoitti...

mitkä ne rukkaset on kun ainakaan mulle ei näy mitään kuvaa eikä linkkiä

Ripu kirjoitti...

Siis ylläriii! En kerro mitkä ne ovat..mutta erinomaiset ovat siis. Heippaa! Pöh. Kenkkulinkit, kun eivät toimi. Nyt pitäisi toimia kuvalinkkeinä. Pahoittelut!!!

Miima: Siis ihan olen yllättynyt, nostelin kulmiani ensin, kun eivät olleet minirodinit/miniaturet/taimuuthienomerkkiset, ostinkn ne ihan värin perusteella, kun sopivat täydellisesti neljävuotiaan haalariin. Hahha. No oikeesti, kyllä katsoin nuo speksit ja mietin, voiko tosiaan olla... ja voi, ihan huiput ovat!

Siilis: Toivottavasti jo näkyy!

Hei jos jollain on jotain heikkoa sanomista näistä rukkasista, niin astukoot esiin, jos uskaltaa. Hih.

Jennijee kirjoitti...

Noista ei ole sanomista suuntaan eikä toiseen. Elsapitkästen hyväksi haluaisin sanoa, että tämän talven uusista ei ole irronnut vanupalloja. :D

Nimim. Tuetaan suomalaista työtä vanupalloista huolimatta!

(Ja jos joulupukki ei olisi tuonut lisää rukkasia, olisin voinut noita harkita hyvinkin jemmahanskoiksi, täytyy pitää suositukset mielessä.)

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Kiitos elsapitkäsen puolustamisesta. Moni kehuukin, että ovat erinomaiset, toiset, että vaatii lapasen rukkasen alle kylmällä ja vanupalloja irtoaa. Tämä viimeisin ilmeisesti elsapitkäsen kehitysosasto korjannut. Miten lie? Toki tämä riippuu tietty aina, onko kyseessä kylmä- vai hikisormi.

Vielä yksi hanskavinkki tulee jakoon: Takuulämmin ja eritoten pakkaskelin hanska on tietenkin turkisvuorellinen nahkarukkanen. Ei siis mikään akryylitekoturkistöppönen, vaan esmes tämä. Näitä suosittelen myös! http://www.kauppahalli.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=33_66&products_id=244