lauantai 19. tammikuuta 2013

Pakkasia pitelee - Pom-pom ja muita juttuja

Pom-pomissa on ihana vuori!

Nyt on saatu Helsingissäkin nauttia mahtavista pakkasista! Tämä voittaa karsean loskan mennen tullen. Tytöt ovat nauttineet ulkoilusta, mikä onkin mahtavaa, kun on lämpimät varusteet - kiitos äidin. Äitin toppahousut ovat mummolassa. Hrrrrrr.


Tytsyillä oli tänään fleeceä ja/tai villaa toppapukujen alla ja nahkarukkaset pitivät kädet lämpiminä. Neljävuotiaalla on sydäntoppiksen kanssa viimevuotiset HM:n toppikset, jotka muistaakseni maksoivat alle kympin (ovh.), mutta ovat toimimeet takin kanssa itse asiassa ihan mainiosti, etenkin villahousut alla. Niissä ei ole oletettavasti varmaan mitään speksejä, mutta näillä mennään siihen saakka, kunnes löydän ne toppahousut, jotka tuon takin kanssa ovat passelit. Väri saisi olla t.harmaa. Harkinnan top3:ssa ovat tällä erää Reimatec, Racoon, Tähti Jonathan. Toiveissa olisi kunnon jalkalenskut, mutta missään näistäkään ei ole. Kokemuksia ja vinkkejä otetaan vastaan sekä huikeita alevinkkejä!


ReimaTec kuva: täältä

Racoon kuva: täältä

Tähti Jonathan kuva: täältä

Piipahdin yksivuotiaan kanssa kurkkaamassa miltä Molon kevään välikausi vaikutti ihan hypisteltäessä. Meillä ei ole koskaan ollut soft shellejä ja harkittu on PoPia ja viime aikoina olin hiukan mietiskellyt Molon Cloudy takkia. Ne ovat aika jänskää matskua. Näyttävät ihan kasariverkkareilta, sellaista kiiltävää pintaa, mutta hypisteltäessä eivät kuitenkaan ole ihan sitä samaa, sellaista liukasta matskua. Mielenkiintoista, täytyy sanoa, ja jää harkittavaksi tarvitaanko.


kuva: täältä

Sitten sopii kysyä miks pittää vasiten mennä tekemään tämmöinen Wake -haalari, jossa on 3000 vedenpitävyys, ja niin ohut kangas, että yksi perusheittäytyminen sepeliin, niin rikki on. Kauppaan jää. Mihin tarkoitukseen tämmöiset on oikeasti tehty? Tämä on sitä samaa matskua kuin Ticketin Plain Rain.

kuva: täältä

Vielä ei hypisteltävänä ollut perusvälikautta, mielenkiinnolla odotan, millainen on se etukäteenkin parjattu 5000 pilarin haalari. Onkohan siitä mihinkään? Meille ei taida tarvita hankkia välikausihaalaria, joten lueskelen teidän muiden uskaliaiden kokemuksia niistä. 
 Tässä se on sentään vanha kunnon ihana haalari ja erityisesti ihana tyttö sen sisällä pakkaspäivästä nauttimassa. Kaikki speksit ovat kunnossa tässä paketissa. ;)
  

2 kommenttia:

*Laura* kirjoitti...

Meillä oli tuommoista lirukangasta oleva (pahamaineisen) Cupcaken haalari viime vuonna, ja siihen tosiaan tuli reikä ekalla kaatumisella... Eli tuollaisen Waken hankintaa en nyt pysty perustelemaan itselleni, vaikka se aika ihanan näköinen onkin. :) Niitä Molon "kunnon" haalareita odottelen saapuvaksi kauppoihin myös, meillä kun (ehkä) oikeasti olisi haalariostoksille tarvetta. Katsotaan mihin tilanne kehittyy... :)

Ripu kirjoitti...

Laura: No niin, juuri näin epäilin. Mikä tarkoitus tuolla tuulipukukangasasulla oikeasti on leikki-ikäisten keskuudessa? Ei ällyy.

Cupcake/Racoon on ilmeisesti parantanut laatuaan huikeasti viime vuoden kohun jälkeen. Yhtään reklamaatiota ei ollut tullut, kun tiukkasin myyjiä. Mies siihen, että yllätys, olisivatko muka sanoneet muuta. Väitän, että kyllä, kun olin tiedustellessani niin tietäväinen siitä sotkusta, josta en tiennyt todellisuudesta juuri mitään. ;)