torstai 24. tammikuuta 2013

Making of Pupuprinsessa

kuva: täältä
 
Neljävuotias ei ole päiväkodissa perjantaisin. Normaalisti. Tällä viikolla on, koska on talvinaamiaiset. Neiti ilmoitti topakasti toiveestaan pukeutua pupuprinsessaksi. - Äiti, hommaa korvat ja töpöhäntä. Okei.

No homma pääsi vähän livahtamaan muistista, ja koska tänään oli meillä niin mukavaa ohjelmaa schedulissa, etten ehtinyt sen kummemmin harhailemaan, vaan tein täsmäiskun naamiaiskauppaan. - Pupunkorvat ja töpöhäntä, kiitos. No meiltä löytyy tällä hetkellä vain tämmöinen versio. Katselin posket punakkana tiskillä nököttävää pakettia, mutta jos ei sen pahviläpyskän kuvaa tiiraillut tarkemmin tai korjaan: lainkaan, siinähän oli just se mitä tarvittiin. Rusetinkin sai vielä kaupantekijöiksi. It's a deal.

Pussi jäi eteiseen purkaessani nälkäistä yksivuotiasta vaunuista ja neljävuotiaan kotiuduttua alkoi pian kuulumaan onnellisia huokailuja. Äiti, sä oot maailman paras! Hei kato äiti, tuolla tätillä ei ole kyllä mikään oikea pupuasu, vaan uikkari! Naurettavaa! ja reilusti kikatusta päälle. Mä jäin tohon maailman parhauteen enkä onneksi alkanut änkyttämään siitä tätin uikkarista mitään. Lapsi tyytyväinen - syvä ulospuhallus. Singer ei nimittäin olisi laulanut milliäkään siksakkia tämän projektin hyväksi, tai olishan se, mutta toteutus ja toive tuskin olisivat kohdanneet. Onnekseni lapsi iskee vanhat prinsessatyllit selkäänsä - meidän lapsetko hemmoteltuja, pyhjapah - minä isken töpöhännän kiinni ja korvat päähän. Avot. - Hei voidaanko laittaa minulle pupumeikit? H u o k a u s.

Nyt yöpuhteina pitää alkaa googlettaa onko sormiväri sama (tai lähestulkoon edes) kuin kasvomaali? Luultavasti ei. Fucketifuk. 

7 kommenttia:

Siilis kirjoitti...

hih <3 mites oisvesivärimaalaus? sormivärit varmaan kuivuu ainakin ikävästi ja halkeilee. itse muistan mukulana käyttäneeni kajalia viiksien piirtämiseen XD

Jennijee kirjoitti...

Hihittelen täällä yksikseni noille nettisivun kuville! Varsinkin noi pupun hampaat on niin pervot! :D

Mukavaa naamiaispäivää! Kajalilla vaan viikset, kyllä ne jossain vaiheessa lähtee.

Ripu kirjoitti...

Siilis: Kiitti, mä skippaan sormivärit. Meikeissä siis löytyy, mutta mitään valkoista meikkiä ei ole, jota pupun nassuun olisi mielestäni kaivattu, mutta täytyy se valkea osuus skipata, kuten koko silmän ja suun ympärys.. Hmpf.

Jennijee: No älä! En oikein diggaile tällaista fuusiokauppaa. Pitäisivät lasten pupukamat erillään tuommoisista. Huhhuhhuh ja hyhhyhhyh.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkan nelivuotiaan kikatusta: toivottavasti sanoit siellä kaupassa, että ne pupukorvat tulee lapselle. Ties mitä pervoja se myyjä ajatteli. Katsoin tuon tuotekuvauksen ja nuo kanihanpaat ja kuono ovat kyllä hervottomat. Voisiko niillä täydentää toisiaan, kenties? OP

Ripu kirjoitti...

OP: Hampaat ja kuono - no go! Luultavimminkin sopersin kaupassa, että nämähän siis lapselle ovat - öhömköhöm. Vähän samaan tyyliin, kun joskus, kun näen vartijan kaupassa, niin alan käyttäytymään juuri niin omituisesti, että se luulee minun takuulla pöllineen sieltä jotain. Ihme, ettei ole vielä pysäytetty.

Nanna S kirjoitti...

Mulla rupes silleen ihanasti naurattamaan jo tuon kuvan kohdalla, ja nyt on vaikeuksia lopettaa.

Ripu kirjoitti...

Nanna: Hihittely on parhautta! (tiedän, että parhautta rankattu Hesarissa ärsyttävimpien sanojen kärkijoukkoon...)