torstai 10. tammikuuta 2013

Mitä tänään syötäisiin?


Morjens!

Arvaatteko mitä se meinaa meistä valmistaa?

 
 

7 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Mistä löysit lehtipersiljaa? Tuosta mainiosta kokkikirjasta on vielä tuo hehkutuspasta tekemättä, kun ei oo lehtipersiljaa näkynyt. Ja tavallisella persiljalla sekä olis varmaan ihan eri ruoka :)

Kiitos blogistasi, tykkään sun tyylistä.

T. Vakikävijä syötteenlukijan kautta

Ripu kirjoitti...

Kati: Täällähän minä kasvattelen yrttejä keittiön ikkunalaudalla.. No heh. Ei ole keittiössä edes ikkunalautaa tässä haciendassa - voitko kuvitella? Siis ihan ruokakaupasta, Helsingin keskustasta, löytyi lehtipersilja. Älä hyvä ihminen laita tavallista persiljaa. Vähintäänkin pilallehan se siitä menisi. ;)

Kiitos, kun käyt ja vielä tykkäätkin! Ihan vetää hiljaiseks! <3

Jennijee kirjoitti...

Mitäs tykkäsit?

Minä olen pari kertaa unohtanut lehtipersiljan JA basilikan kokonaan, ja silti siitä tulee tosi hyvää! ;)

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Kiitos, tykkäsin - tykättiin.. Eli ei jäänyt ns. huomiseksi. Sellaisen ratkaisun aion tehdä seuraavan avokadopastaan, että laitan vähän vähemmän pecorinoa ja parmesania. Jos on liikaa, ei voi vetää neljän annosta kerralla. ;) Söin pastaa myöhemmin kylmänä jääkaapista, ja se oli vielä parempaa vähän tekeytyneenä. Tästä tuli kyllä yksi suosikki.

Ja mitäh? Olet unohtanut basilikan ja lehtipersiljan. Ja pari kertaa kaikenlisäksi! Onneksi Gullichsenit eivät lue tätä blogia! Ei vaan, kirjan kirjoittajathan jopa toivovat reseptejään sovellettavan, joten hyvä, hyvä! Olisi varmaan erinomaista ilman avokadojakin.. ;)

Jennijee kirjoitti...

Mulle valkosipuli+lime+chili -kombo on niin rakas, että sen kanssa söisin vaikka pahvia. :D Tähän saakka olen kuitenkin ihmeen kaupalla muistanut avokadot ostaa. Pari kertaa on sattunut raakoja, se aina harmittaa.

Avokadopasta, erilaisin sovellutuksin, on kotiutunut meidän suosikkiruokien listalle ja jos sitä tosiaan jää, niin menee kylmänä erittäin hyvin.

Kirsi kirjoitti...

Sait tänään uuden lukijan blogillesi. Tykästyin kirjoitus tyyliisi! Itsellä melko samanikäiset lapset ehkä siksikin uppoaa.Nyt jäi tämä avokadopasta kiinnostamaan. Saisikos reseptiä?

Ripu kirjoitti...

Kirsi kiitos ja tervetuloa! Kommentit ovat aina mukavia. Niin ja resepti on tulossa ihan pian! :)