tiistai 22. tammikuuta 2013

Mulle! Sulle! Mulle! Sulle!

Ootko tehnyt alelöytöjä? Tietysti olet, toppaa, toppaa ensi talveksikin - hienoa! Entäs itelles? Minä en (muistaakseni) ole. Vielä. Eilenkin tuskailin Reiman kaatuneilla nettisivuilla, kuten varmaan moni muukin, mutta ilmeisesti Crescent-toppiksissa ei ole myöskään niitä kaipaamiani jalkalenksuja, joten eipä haittaa, vaikka sivut eivät toimineetkaan. Saa korjata luuloni oikeaksi, nimittäin toppikset olisivat varmaankin jees, mikäli niissä lenksuissa löytyy.

Kun nyt ei lapselle voinut tehdä tilausta, niin sopii ajatella välillä omankin garderobin päivitystä. Puutelistalla olisi ihan ykkösenä farkut, mutta löytöjähän voi tehdä muitakin. Nyt tulee sitten niitä vaarallisia mainoksia. Linkithän ei varmaankaan luonnollisesti toimi, joten bannerista pääset huokailemaan ja/tai satsaamaan ittees. Satsaa nainen satsaa! Se kannattaa, jotkut väittävät. Itse olen tilannut useinkin Duetosta eikä ole mitään huonoa sanaa ko. yrityksestä. Lähinnä vaan niitä huokailuja. Aletuotteisiin pääset tästä.

Omat alesuosikit tässä:
 kuvat: duetto.fi
 
Ai miten niin tykkään harmaasta? 

9 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Tuohon sun harmaaseen tyyliin kävisi tosi hienosti musta-valkeat leopardihousut. Alessakin on, osta jooko!

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Kuule, ihan mietin samaa. Eikös ne olleet ihan By Malene Birgerit? :) Ja housuthan ne oli siellä puutelistallakin... Kiitti! :)

Miima kirjoitti...

Reimalla oli päivitys meneillään, sain tiedon siitä tänään - että ei ollut kaatumisesta kyse! :)

Jennijee kirjoitti...

Ne oli ne toiset, vähän värikkäämmät. Inwearilla oli musta-valkoiset, jotka eka osui silmiin.

Ripu kirjoitti...

Miima: OK! Mä aattelin, että kun oli ale ja lisä-ale ja whatnot, että hirvee ryysis ja sivut nurin.

Tiedätkö sä muuten tuota jalkalensku-asiaa, kun teillähän on Reimaa? Saako toppiksiin niitä lenskuja, jos niissä ei ole? Nimim. T.harmaa-ReimaTec-Crescent-116cm-pakkomielle.

Miima kirjoitti...

Aika outoo jos ei olisi jalkalenksuja?? Meillä ei ole toppahousuja ollut, mutta ainakin vastaavissa vk-housuissa oli kyllä lenkit..

Ripu kirjoitti...

Miima: Niin mustakin on outoa, mutta ne missä on, näkyy kuvassa. Kuvauksessakaan ei ole niistä mainintaa, mutta täytyy vielä varmistaa. Harkinnassa on myös Racoonin toppikset, vaikka niissä ei ole niitä lenksuja. Tsekattu on tämä. Ihme juttu. Kyllä lenksut pitää olla!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on viisivuotiaalla lenksuttomat Reimatec-toppikset, joissa on sellainen lumilukkotyyppinen sisempi kireä "apulahje", joka on kengän päälle nilkkaan asti vedettynä pysynyt aina ihan paikoillaan. Housujen mallin nimeä en pysty nyt katsomaan, roikkuvat leikkikoulun naulassa. Tyytyväinen kyllä olen, systeemi (jonka selitin mahdollisimman
hankalasti) pesee lenksut mennen tullen.

-nonni

Ripu kirjoitti...

Nonni: Kiitos tästä! Olen nimittäin ihmetellyt tätä lenksuttomuutta isompien lasten housuissa ja pohtinut tuskastumiseen saakka, menisikö vai eikö menisi ne takin omat (Racoonin) toppikset, kun niissä on just tuo sisälahje. Tästä sen näkee miten jumittunut joihinkin juttuihin voi olla, ettei millään tohtisi kokeilla muuta, vaikka vaikuttaa olevan loistoinnovaatio!