maanantai 14. tammikuuta 2013

Alevinkki kotiin!

Voi elämä. Pakko vinkata ja varoitan: sisältää mainoksia! ;)

Käyn säännöllisin (noiiiin joka ilta) väliajoin kurkkailemassa ja huokailemassa kaikkia ihanuuksia täältä. Nyt siellä on kiva ale ja haavelistallani on ihan vaatimattomasti vaikka nämä jutut. Siis ne on kaikki alessa! Mikä tärkeintä, kaikki on sellaisia ihan tarpeellisia juttuja, vai mitä sanot?


Hay S&B Colour Block pussilakanat - nämä niin tarvitaan!


Kartion korkea maljakko - no ihan perussettiä! 
Kenties allekirjoittaneelle alkaisi ilmestymään siihen kukkia 
 Hahha! Vitsillä paukautin!
Se on kaunis sellaisenaankin.


Kanto lehtiteline - No todel-la tarpeellinen.


Sarpanevan valurautapata - Kyllä Ripun gurmeeta vai garmeeta tuotosten taso nousisi ihan eri tasolle, jos meillä ruoka valmistuisi tässä padassa - Sen minä vaan sanon.


2 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

Mulla olis käyttämättömänä tollanen valurauta pata kaupan. saat sen kahella kympillä. Väri ihanan kiljuva oranssi,rippusella punasta. Ei ou sarpanevaa, mutta muuten erittäin hyvä. Ostin nimittäin ko yksilön meille häälahjaksi kolme vuotta sitten, mutta saatiinki samanlainen kaveripariskunnalta häälahjaksi..eli se miun ostos on käyttämättömänä. sitä ei ole edes lämmitetty :/

Ripu kirjoitti...

Kiitos, ei se mahda olla Le Creuset, jos ei Sarpaneva? Mä pahoin pelkään, että sen pitää olla nimenomaan tuo Sarpaneva ja just ja just Le Creuset, jotta niiden keitosten taso oikeasti nousee. Just in case, voit laittaa lisätietoa vaikka sähköpostiin, jos haluat! Ei hullumpi tarjous nimittäin!