torstai 28. helmikuuta 2013

Tiedättehän Yves Rocherin...

Ei ole varmaan ketään, joka ei olisi kuullut Yves Rokkerista tai Rosserista tai Rösääristä, vai onko todella? Kävelin ihan hetken mielijohteesta Forumin liikkeeseen sisälle viime viikolla ja minut valtasi lämmin, nostalginen fiilis. Kuuluin nimittäin jo alle kymmenen vuotiaana Yves Rocherin kerhoon. Tilasin arnikkikäsivoidetta naapurin vanhoille tädeille sekä pakotin kavereiden vanhemmat tilaamaan milloin mitäkin, ja kiitoksena isoista tilauksista, sain tilaajalahjaksi milloin mitäkin. Erityisen onnellinen olin, jos äitini suostui tilaamaan minulle omenantuoksuista Pomme d'api -shampoota. Oooo mitä muistoja. 

kuva: täältä

No nykyään kun allekirjoittanut on niin valveutunut ja herännyt tarkkailemaan, mitä  perheensä iholle laitetaan, niin huomasin, että Yves Rocherillakin oli ekosertifioituja tuotteita. Onko kenelläkään kokemusta näistä? Itse voisin kokeilla vaikka Bio Culturen vartalonkuorintaa ja puhdistusgeeliä. Niin ja vaikka muutakin. Täytyypä perehtyä näihin.

Tsekkaa Organic Cosmetics sarja ja mikäli innostut tilaamaan, vielä tänään saat koodilla 10CHECKOUT 10€ alennusta kun tilauksen arvo on vähintään 39.90€. Verkkokaupassa näyttää olevan myös 500 euron arvoinen matkalahjakortti arvottavana. Ottaisin.

P.S. Jokaisesta myydystä Bio Culturen tuotteesta istutetaan puu YK:n ympäristöohjelma  UNEP:ssa.  

P.P.S. Sis. mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistan kans tuon omenantuoksuisen shampoon. Ei pysynyt tukka puhtaana.

Magnolia- tuoksua oli OP 10-12 v. arkikäytössä. Luin sen nimen väärin Mognolia. Sain kummitädiltä Clea(?) pullon.

Enpä ole YR:n tuotteita käyttänyt sen jälkeen.

OP

Ripu kirjoitti...

OP: Mikä ihmeen muisto tuommoinen on, ettei pysynyt tukka puhtaana? Minä muistan vain sen ihanan tuoksun.. ;)

Hih, Magnolia. Oliks se tosiaan Yves Rocherin? Valkoinen pullo, mäkin muistan sen.

Mitäs niitä olikaan muita? Kertokaapa toisetkin.

Mut hei, sain mininäytteen, ja mullapa on just Yves Rocherin Lifting Bio kasvoissa liftaamassa, ja ihan hyvältä tuntuu. En vaan tiedä tuntuuko se, että oikeesti pitää olla joku lifting-ominaisuus, mut siihen on tultu. Ei voi mittää.