perjantai 15. helmikuuta 2013

Taustalla


Salut!
 
Siivouskin sujuu ihan iloisin mielin, kun rätti pyyhkii pintoja ihanan Zazin tahtiin. Kiitos Miehelle tästä löydöstä.

Jos menetit sydämesi (ransk. coeur) Zazille , keikkaa pukkaa alla:


Onko teillä siivouspäivää, kuten meillä lapsuudessa se oli perjantai. Nykyisessä elämässä siivouspäivä on joka päivä! Hip, hip, hurraa!

4 kommenttia:

MINNA kirjoitti...

Meilläkin oli lapsuudessa siivouspäivä perjantaisin. Samaa kaavaa noudatan minäkin. Perjantaina poppi raikaa ja rätti viuhuu, vaikka pientä luuttuamista ja siistimistä riittää joka päivään.

zirk kirjoitti...

Siivouspäivä on joka päivä. Suuremmat viikkosiivot tekee mies mun ollessa poikien kanssa pois. Pakenin tänään kaaosta jättäen kotiin ennennäkemättömän sotkun. Saa sitten mies selvittää sen, kunhan kotiutuu työmatkalta. On saanut istua junassa ja nukkua hotellissa. #kele. Huomenna saatan palkita siivouksen jättämällä muksut miehen huomaan ja menemällä hotelliin yöksi YKSIN. Tai edes porukoille.
T: *tun väsynyt

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärsinkö tekstistä liikaa, jos ymmärsin niin, että mies avittaa siivouksessa etsimällä sopivaa siivousmusiikkia, jonka tahdissa on hyvä heiluttaa rättiä.

Ei meillä kait mitään virallista siivouspäivää ollut kotona, siivottiin yleensä kerran kuussa isommin, riippuen vanhempien vapaista. Ja sitten tarpeen mukaan.
Itse inhoan imurointia - ja suurin osa tavaroistani nökottää muuttolaatikoissa ja matkalaukuissa ja olen kuukausittain jossain muualla kuin asunnolla, joten se siivoaminenkin on vähän sitä sun tätä; ei tartte, paitsi WC ja keittiö. OP

Ripu kirjoitti...

Minna: Hyvä, hyvä! :) Meillä riittää ihan isoa luuttuamista ja siistimistä ihan joka päivälle.. On se kyllä kumma juttu.

Zirk: Ihana mies. Paljon tsemppiä väsymyksen kanssa. Eiookivase.

OP: Hehhe, et ihan. Mies ihan itse kuunteli tuota musiikkia ja nappasin se siitä. Se se olisikin - tässä sulle siivousmusaa - tai ei tuo nyt niin kamalalta kuulostanut tai ehkä kuitenkin.