maanantai 11. helmikuuta 2013

Mistä tietää...

...että on jo aika vanha?

Päivän asu


No siitä, että kaapista löytyy paita, jota ei ole pitänyt piiiiiitkääään aikaan, ja nyt se on jälleen kuuminta hottia (ja siitä, että kuuminta hottia -hokema ei varsinaisesti ole enää kuuminta hottia). 

kuva: täältä

kuva: täältä

Hietsun kauppahalli muuten avattiin tänään. Kävimme vähän jo kurkkimassa, mitä sieltä löytyy. Sen lisäksi, että sieltäkin löytyy päärynöitä, siellä on myös Robert's (hei hei lapsilisät) ja Soppakeittiö - Paalasen Tuulan juustopuotia ja kalatiskejä unohtamatta. Me so, so, so in love. Voi olla, että äiti livahtaa turhankin usein Soppakeittiöön lapset hameenhelmoissaan ja tutustuttaa heidät legendaarisen maineen saaneen Bouillabaissen maailmaan - tai niinhän sitä voisi haaveilla. Työelämässä vaikuttaessani*) ihastuin Soppakeittiössä aiemmin vaikuttaneen Marc Aulénin Qulma -ravintolaan, jota myös suosittelen ehdottomasti lounaspaikaksi. Se löytyy Krunikasta. Jaha, jokos se olisi lounasaika?


Hietsun kauppahallin päärynät

*) No joojoo Mies, oon mä menossa vielä töihin... jonain päivänä... Tsihi!

7 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Mä jostain bongasin, että farkkupaidat on taas muodissa, tai ehkä ne meni jo. Kaapissa ois farkkupaita vuodelta 1997, mutta tässä aallossa en ole sitä vielä saanut päälleni saanut. Luotan, että se tulee taas pian muotiin. :)

Bouillabaisse on iiiiihanaa! Tekisi mieli tehdä sitä kotona, vaan en mitenkään jaksa koko kattilallista syödä yksin.

Anonyymi kirjoitti...

Siitä tietää, että on jo aika vanha, kun katsoo ajokorttia. Kauppahallit on ihania. OP

Silmäilijä kirjoitti...

Siitä tietää myös olevansa _tosi_ vanha, kun eräänä kauniina päivänä tajuaa riparista kuluneen 20 vuotta. Ei hitto!

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Päälle vaan. Mäkin säästelen mun ekaa Tommy Hilfigeriä. Se on ihan vaaleafarkkupaita. Vähänks ollaan kuumimmat hotit trendimamat. :D

OP: Niin tai siitä, että se joka sitä korttia katsoo, katsoo pariin kertaa sinua ja sitä korttia. ::D

Silmäilijä: Niin tai vaikka vielä pari vuotta siihen päälle. :O

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Tiesitkö että kyseinen Soppamies Marc Aulén, oleilee Kruununhaan Mariankadulla omassa Qulma nimisessä ravintolassaan? www.qulma.fi.

Ripu kirjoitti...

Hei! Kiitos, kyllä vaan tiesin, sillä siihen aikaan kuin olin aktiivinen vaikuttaja työelämässä (ennen tokaa äitiyslomaani), kävin lounaalla Qulmassa lähes päivittäin! Suosittelen lämpimästi. Leimakortti löytyy kukkarosta ja kovasti haaveilen lounasmatkasta Krunikkaan. :)

Ripu kirjoitti...

Leimakortti suom. kanta-asiakaskortti... :D