keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ginger

kuva: täältä

Kysäisin neljävuotiaalta, onko hänellä jo toiveita syntymäpäivälahjaksi. Rehellisyyden nimissä odotin, että vastaus olisi TITI-NALLE DVD! ja tasahyppyjä tätä toivetta vahvistamaan. Näitä kyseisiä levyjä meiltä löytyy jo noin kolmesataa ja olin varautunut kysymään, olisikos mitään muuta toivetta.

Olin ällikällä löyty, kun toiveeksi ilmoitettiin: Sen pinkin sydänlaukun, jota me aina katsellaan siinä ikkunassa. Aina  ei muuten ole aina, vaan tästä on vähintäänkin jokunen kuukausi, kun sitä ikkunaa on viimeksi katseltu, koska liike karkki-ikkunoineen on muuttanut Bulevardilta Kluuviin eikä satu kävelymatkallemme enää.

Vaatimattomasti lahjatoive sitten olisi Minna Parikan Ginger. Pitikin tiedustella.

7 kommenttia:

Vadelmia kirjoitti...

Hihhih. Pitäiskö teidän siirtyä katsomaan vaikka Accessorizen ikkunoita? Tai ompelukone taas esille ja eikun surruuttaen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nelivuotias on muotitietoinen. OP

Jennijee kirjoitti...

Ohhoh... ja jos on äitiinsä tullut, Anttilan kopio ei kelpaa. ;)

piia kirjoitti...

Muistaakseni Olivia-lehti heitti hetki sitten sellasella tarjouksella, missä oli tilaajalahjana Parikan Oh my dear!-kukkaro. Eihän se ihan sama ole, mut saman näköinen ;) Lehti tietty pitäis tilata kanssa, siitä tuskin on 4-vuotiaalle iloa :D

Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Ahahahaha! Joo, tilaa Nelliinan sivuilta olivia, saat pienen laukun ja ITSELLES lukemista. Hyvä diili!

Pepi kirjoitti...

Paas kattoen, että kierrät suuret muotitalot kaukaa jos on noin muotitietoinen lapsukainen :)
Vuitton vois tulla kalliiks....

Ripu kirjoitti...

Vadelmia: Tämä on neidin ensimmäinen must-have laukku, että sattuikin sitten designerveska. Story of my life. BTW ompelukoneella suruutteluni ei ole nyt vaihtoehtona - valitettavasti.

OP: Erittäin. :)

Jennijee: Hahah! Oikeassa olet.

Piia ja Oi mutsi mutsi: Tätä sopii harkita. Kyllä se huikeasti edullisemmaksi tulisi, jos tilaisi tuon lehden, kuin hakisi Minnalta Gingerin. Sitten alkaisi blogissakin vilistä trendivinkkejä ja meikkausohjeita. :D Siis mä tykkään Oliviasta, mutta en ole varma tykkäänkö niin paljon, että tilaisin kotiin kannettuna. Tuo pikku-Gingeri tai Oh my dear -kylkiäinen houkuttelelisi kyllä.

Pepi: Luojan kiitos, lapsi ei voi sietää ruskeaa väriä. Vuikkaria kun ei taida mistään saada kylkiäisenäkään. :D