torstai 21. helmikuuta 2013

Ekat kevään merkit


Pääsiäispupun suklaarakeet!

* * *

Joko muut ovat jo pääsiäissuklaissa - ovathan?

11 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Mikä pääsiäinen, koska? Jes! Saa taas luvan kanssa vetää suklaarakeita kaksin käsin!

Ripu kirjoitti...

Kati: Se on NYT! Oikea pääsiäinen on maaliskuun vika viikonloppu. Tää on onneksi ihan sama kuin joulu, suklaita voi alkaa nauttimaan jo reilusti kuukautta ennen. Näin se on. ;)

Heidi kirjoitti...

Pupuneidin hedelmärakeet korkattu!

Sarppu kirjoitti...

Mulla on vieläkin se lakko sitkeesti sitkeesti ilman karkkia ja suklaata pääsiäiseen saakka, alkoi nimittäin se joulusuklaakausi hiukka liian aikaisin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös nuo ala kyllästyttää pääsiäiseen mennessä, jos nyt jo alottaa. Eih. Täällä on vasta toivuttu laskiaispullasta ja Runebergin tortusta. Ja karkkia saa ostaa korkeintaan kerran viikossa. OP

Ripu kirjoitti...

Heidi: There you go, my soulmate. :D

Sarppu: Tsemppiä! :)

OP: Hyvä, sillä lailla! :)

Jennijee kirjoitti...

Jos kuvassa on Leafin pääsiäismunia, niin ne on ylivoimaisesti parhaita ja niitä on jo kaksi pussia mennyt. Toisen jaoin ystävällisesti miehen ja lapsen kanssa, toisen olin jemmannut kauppareissulla omaan käsilaukkuuni ja se piti mut järjissäni tänään 2-3 tunnin yöunien jälkeen.

Kinderit, Mignonit ja muut, nääh, ihan sama, pahahkoja. Leafin pääsiäismunat, bring it on!

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Täytyy tarkistaa. Äh, en voi kaivella tyhjää (oho!) pussia roskiksesta. Nämä oli jotain Pupujussin juttuja. Ja tosi hyviä. Lienemme samoilla herkutelleet? :)

Jennijee kirjoitti...

Niissä on rapsakka sokerikuori ja sisällä suklaata. Tooooosi hyviä.

*Laura* kirjoitti...

Mä ostin pojille tänään kinderit ihan heräteostona. Napsin salaa suklaamurusia yksivuotiaan omasta, kolmevuotiaan omaan en uskaltanut koskea... Hyvää oli!

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Sama. :)

Laura: Mikä konna-äiti :) - ei vaan viisas kuin mikä. Konna-äiti olisi napsinut murusia (paloja) kolmevuotiaankin kinderistä.