perjantai 15. helmikuuta 2013

Ihanat printit seinillä


Nyt on niin, että ihan turhaa siodottaa kaveria taulujen ripustukseen. Tätä yritimme jo viikkoja sitten, ja se kaatui jo ensi metreille. Näin ollen nappasin vihdoin tänään vasaran ja naulan hyppysiini - ja kas vain! Ei mennyt kuin hetki ja ensimmäinen taulu oli seinässä. Kannattiko odottaa lähes kuukausi. Ei ollut kysymys.

Syystä, jos toisesta juuri tuo taulu pääsi ensimmäisenä seinään. Pusukortin taulun vieressä voi nähdä vähän kuittailuna - tai sitten ei. Semmoistahan se on. Välillä. Ei muuten Mieskään yhtään kommentoinut miten hyvin olin saanut taulun seinälle, ja ihan just oikealle kohdalle.

Mikäli muuten innostuitte päivämäärätauluista tai muista kivoista printeistä, niin Walldesign.fi tarjoaa postikulut tänä viikonloppuna! Samma på svenska:


kuva: täältä3 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Helvetes jävlä kun hyvä tavla :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Helvetes jävlä skit on hyvä huoneentauluina. Käsityöblogeissa niitä on näkynyt useampia. Paskat mitään oma koti kullan kallis - tai onhan se Suomen hinnoilla. OP

Ripu kirjoitti...

Pepi: Tack, tack - hyvä tavla. :) Originaalia Therese Sennerholtilta havittelin, mutta en vaan raaskinut yli 100 euroa siitä maksaa. Walldesignin luomus samasta elämänmenosta on tosi hieno ja hinta siellä melkein 90 % vähemmän. ;D

OP: Osuit asian ytimeen. :)