Äiti under construction

Kohteessa ollaan

En voi vieläkään muuta 
kuin huokaista.  
Syvään. 
On se vaan ihanaa. 
Kun joku hoitaa. 
Sinua

Eilen illalla hyppäsin kumppareihin juuri ennen iltahulinoiden alkamista (taktikoitu - myönnetään!), ja toivotin Miehelle mukavaa iltaa-käytä kylvyssä-anna iltapalaa-ja-nukuta-kiitos-moi! Lähdin kävelemään kohti omaa aikaa, omaa hetkeä. Piti vielä ennen lähtöä ottaa pienet kipinät, kun kahistelin takkia naulakosta, niin Miehen aidosti hämmästyneet sanat: ai-niin-sulla-on-se-tänään-voi-vitsi--oon-poikki, aiheutti hetkelliset huonot fiilikset, vaikka se ei varmasti Miehen tarkoitus ollut. Oli silti lähellä, etten aloittanut puhisemaan sen-kerran-kun-minä-johonkin-olen-menossa -mantraa... En kuitenkaan aloittanut. Onneksi.Minut vastaanotti Elegia Day Span ihana Tytti. Seurasin häntä kiltisti hämärään huoneeseen, jota valaisivat kauniit kynttilät, ja taustalta kuului rauhoittavaa vedensolinaa ja mahdollisesti delfiinien ääntä (tai jotain muuta, mutta joka tapauksessa se rauhoitti). Ihana Tytti kehotti minua käymään pötköttelemään. Melkein rupesin itkemään, kun olin niin onnellinen tästä kehoituksesta. 

Miten lie Joulupukki toi minulle lahjaksi juuri tämän hoidon? Hihhih, mistähän arvasikaan, että saattaisi osua juuri oikeaan. Minulla oli edessäni siis ihanaa pötköttelyä ja sen jälkeen vähän jotain muutakin. Sopii!Hieronnan kesto oli 70 minuuttia (kuvitelkaa!), ihana Tytti hieroi koko vartaloni, ja totesi kohteliaasti, ettei näe yhtään raskausarpea kehossani (lisäsi tosin myös, ettei ainakaan siinä valossa.. Lopetimme siitä aiheesta siihen.). Hieronnan tulee tuntua jollain tapaa hiukan kipeältä, ja samalla ihanalta - imakalta, sanoisi savolainen. Ihana Tytti varmisti, että hieronta tuntuu silti miltä pitää. Ei mitään hipelöintiä, mutta ei murjomistakaan. 

Kokovartalohieronta rentouttaa niin kokonaisvaltaisesti, että siinä kohtaa, kun se autuus oli ohitse, kehoni ei tehnyt elettäkään ylösnousun suhteen. Koetin antaa käskyn, mutta mitään ei tapahtunut. Oli niin hyvä olla. Kysyinkin onko ihan pakko. Ihana Tytti totesi, että itse asiassa ei ole pakko. Tää-ei-oo-todellista. Mä niin jään tänne asumaan.

Sain jäädä pötköttelemään lämmitetylle hoitovuoteelle ja hörpättyäni hiukan vettä, ihana Tytti napsautti valon päälle, suuntasi sen kasvoihini ja alkoi tekemään analyysiä. Kynä sauhuten (no ei oikeasti) hän laittoi rastia ruutu toisensa jälkeen, ja hieroi kasvoihini Pre-Cleanseä ja sen jälkeen vielä Special Cleanseä - kuorittiin, laitettiin ihana viilentävä naamio ja kosteutettiin. Ihoa hoidettiin. Nyt oltiin asian ytimessä. 

Levollinen hoitolainen

Olen täälläkin kauhistellut miten - ikään kuin varkain - kasvoihini on ilmaantunut ihan oikeita ryppyjä. Heitin vähän niinkuin vitsinä ihanalle Tytille, että eikö olekin sinunkin mielestäni jotenkin rypistynyt kasvojeni iho. Jos vastaus alkaa, että no sanotaanko näin... Mitäs luulette? Hihhi. Tytti teki minulle kasvohoidon, ja puki kauniisti sanoiksi sen, että nyt jos koskaan, on syytä alkaa hoitamaan kasvojen ihoa. Lupasin paneutua asiaan. Tämä on vakava paikka. Sain mukaani mm. Dermalogica Face-mapping kartan, johon oli koottu kasvojeni ihon erityispiirteet - missä kohtaa löytyi herkkyyttä, hiusjuonteita (niinpä!) tai epäpuhtautta. Kartasta löytyi myös vinkit sopiviin hoitotuotteisiin. Kas, kun ei osoitetta läheiseen viinibaariin, jossa olisi voinut turruttaa tämän karun totuuden. No ei oikeasti.


Ennen paluuta kotiin, jossa lapset nukkuivat (halle-luja!), sain istahtaa vielä minimanikyyriin, ja ihana Tytti loihti kynsinauhat sivuun, viilasi ja lakkasi kynsiini upean kiillon - sans couleur - värittömällä lakalla, siis juuri, kuten olisinkin toivonut. 

Päätin, että seuraava kerta hoitolassa tulee pian. Neljävuotiaskin totesi aamulla, että äiti sä näytät ihan virkeältä, ihan valkealta. Tämä oli muuten puhdas kohteliaisuus. Siis ihoni oli hoidon jäljiltä vain niin kuulas. Hihhi. Onneksi Äitienpäivään ei kovinkaan monta kuukautta ole, ja lahjakortti kauneushoitolaan on Mieheltä vakio. Älköön hän saa muita ajatuksia päähänsä, tai ainakaan tätä jätä kaikkien niiden muiden lahjojen ulkopuolelle.  

Torstaina on muuten myös suuri juhlapäivä - 14.2. - rakkauden ja ystävänpäivä, jolloin sopisi vinkata, miten ihanaa olisikaan saada mennä hoitoon. Varmista, että lahjan hankkija ymmärtää mistä on kyse. Hihhih. Eikä ole helpommaksi tehty, kun ei tarvitse muuta, kun ottaa luuri käteen, ja jo on rouva onnellinen. 

Mari Elegia Day Spasta lupasi blogin lukijoille seuravat edut:
1) Lämminsuklaahieronta 85e (norm. 94e)
2) Dermalogica pikakasvohoito 39e + veloituksetta ripsien sekä kulmien
värjäys ja muotoilu TAI minimanikyyri.
Aikaa varatessa mainitse alekoodina "Riikan blogihoito".

Elegia Day Span omat ystävänpäivätarjoukset löytyvät tästä


Menkäähän hellittäväksi, 
tämä lahja 
kirjaimellisesti 
koskettaa!


Suosikit