perjantai 22. helmikuuta 2013

Niinhän sä luulit...


Laitoin astioita koneeseen, siivosin pöydän alustaa ja the usual kuviot lounaan jälkeen. Napsautin kahvinkeittimen porisemaan, ja ajattelin nautiskella kahvin postilaatikosta kolahtaneen yllätyksen kanssa - kunhan olin laittanut yksivuotiaan päivänokosille.

Jollain toisella oli lehden suhteen samankaltaisia ajatuksia.


Eikä puhettakaan, että minä olisin saanut lehden ennen kuin silmälasitrendit ikäluokittain ja viimeisimmät kevätmuodin katsaukset oli katsottu läpi. 

Mutta nyt... 

Neljävuotias on isänsä kanssa uimassa, joten saattaa olla, että kahvin, lehden ja minun seuraani liittyy myös.. yksi pala rivi suklaata. Mites siellä?
 

9 kommenttia:

zirk kirjoitti...

Ihana! :) Johannes näytti mulle, miten pakkanen kiristyy. Hihittelen sille! Ja yritän tajuta Facebookin yhteisösääntöjä -saaks ny mainostaa ja mitä ja eikö kolmas osapuoli saa mainostaa ja mitä hiivattia se tarkoittaa käytännössä. :O (aimitenniinenpystykeskittymään)

Ripu kirjoitti...

Zirk: Tuon pakkasen kiristymisen olisin halunnut minäkin nähdä. :D

Voi jee tuota Facebookia!!! Sen osaan kertoa, että hintoja ei saa näkyä siinä timeline-kuvassa. Auttaako yhtään? :) Ymmärtääkseni saa mainostaa, mutta esim. arpajaisten pitäminen tykkääjien kesken on kielletty, vaikka sitä paljon tehdään. Voi pitää arpajaisia, mutta pitää olla linkki, joka vie toiselle sivulle, jossa se arpajaiskuponki on. Teetkö työjuttuja? Ihanaa, että se projekti toteutuu - onnittelut!

zirk kirjoitti...

Juu, työjuttuja alustavasti. Jeejee! Auttoi, tuo käsitys mullakin on, mutta kun luen sääntöjä, en meinaa ymmärtää. hihhih. heti otti suksi hiekkaan, niin sanotusti. :D
Joo pakkasen kiristyminen pitäisi videoida. :D

Jennijee kirjoitti...

Aivan mahtavat kuvat! <3 Toivottavasti sait kurkata jossain välissä. :)

Ripu kirjoitti...

Jennijee: Kiitos, päädyin siivoamaan kirjahyllyä, joten lehden luku on vielä ihan alkutekijöissään. Kenties tänään.

Milulei kirjoitti...

Toinen on niin tosissaan. Ihana <3

Ripu kirjoitti...

Milulei: Tosissaan, tosissaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ottanut äidistäänn mallia, pikkuinen.
OP

Ripu kirjoitti...

OP: Niinhän sä luulet.. Kuule, täällä ei ole aikaa istuskella lehtiä lueskelemassa, kuule. Kyllä näin on.