torstai 28. helmikuuta 2013

Stalkkaaja is my middle name

Mihin soitetaan? Ei turvaköysiä. Kuka soittaa?

Kyllä minä aina katson sydän syrjällään noita lumenpudottajamiehiä, kun ei ihan hirveesti päätä huimaa. Samaan hengenvetoon voisin todeta, ettei järkikään ihan hirveesti päätä pakota, kun ei minkäänlaista suojaköyttä ole kavereilla. Tässä on ajateltu samoin kuin itse jonain teininä: tollakaan ei ole pipoa, vaikka on -25 pakkasta, en laita minäkään, ja hyppään vielä mopon kyytiin. Paitsi en hypännyt. Kenenkäs tossumonkeyn kyytiin minä. En kenenkään. 

psin kuvia ihan vaan jostain omenoista, ja siinä ohessa taltioin pikkuisen ikkunasta tätä täysin älyvapaata toimintaa, vaikka samaan aikaan pelkäsin kameralle tallentuvan jonkun benjihyppy - ilman köyttä. Toimintani ei ollut kovin diskreettiä, sillä ne peijoonathan hokasivat, että joku stalkkaa, enkä käyttänyt edes mitään salamaa! Arvatkaa, osuiko tuo pallo ikkunaan, ja arvatkaa, miten nopeasti putosin kameroineen polvilleni, enkä kulkenut lähelläkään ikkunoita sinä päivänä, enkä minään muinakaan päivinä. Jurpo.


Aitäh, ko ei saag söögid eikä joogid rauhas! Minu grilvorts putos maaha ja minu piima kans. Tere akka siellä aggunassa!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hui. Apua. Jos olisin ollut paikalla, niin olisin varmasti kiljunut säikähdyksestä niin, että joku noista olisi tippunut maahan.

Olin ennen joulua Pietarissa. Heräsin keskellä yötä hirrveään meteliin. Hämähäkkimies se siellä ikkunan takana kulki vanhan talon ikkunan reunoja ja koristeita 6. kerroksen korkeudessa ja pudotteli rakenteista lumia. Sillä oli turvaköysi, mutta en sittenkään osannut nukkua rauhassa, ennen kuin hämis oli siivonnut koko talon ikkunakoristeet - ja laudat. Tais vielä tiputtaa katoltakin lumet. OP

annna kirjoitti...

Kiitos huonon aamun piristyksestä. Kuvateksti kirvoittaa huutonaurut yhä uudelleen ja uudelleen. Mä niin näen sut siellä dyykkailemassa piiloon.

Vera kirjoitti...

Ihana stalkkeri oot =D
Ihme tyyppejä kun heittävät rauhassa stalkkeroivaa naista lumipallolla!

Jennijee kirjoitti...

Ahahaa, mahtava teksti ja kuvat! :D

*Laura* kirjoitti...

Hihhii, kiitos aamupäivän hihityksistä! :)

Mutta on tuo kyllä oikeasti hullun hommaa. Mikä noita miehiä oikein vaivaa?? Isälläni on myös tapana puhdistaa lehdet liukkaalta katolta ilman mitään turvavälineistöä. Kierrän heidän talonsa kaukaa tuolloin, ei pysty katsomaan...

Ripu kirjoitti...

OP: Tämä on käsittämätöntä. En ymmärrä, miten kukaan ylipäätään kiipeää tuolia korkeammalle.

Annna: Elä huuva! ;) Ilo olla avuksi, jos on huono aamu.

Vera: Kiitos, ihanahan minä. ;) Ja älä muuta virka, ihmetyyppejä olivat.

Jennijee: Hihhi.

Laura: Ei kestä. Hyvä, että hihitytti. Mä en tiedä, mikä homma tuo on, kun siellä katolla kaiken lisäksi liukastuu tosi helposti. Tämä on niitä men are from mars -juttuja. Hihhi.

Anonyymi kirjoitti...

ei liity pelkästään tähän postaukseen, mutta sulla on ihana blogi !! Lueskelin blogeja ja sä oot niin aito, monet on muuttunut vaan mainoksiksi. Sulla on välillä muutakin :) mulla on samanikäiset tytötkin, niin kiva lukea tyttöjen menosta. Ja hei, mulla on myös kitchen aid (saatu häälahjaksi anopilta. Onhan se ihan ok, mutten ymmärrä hypetystä)

Ripu kirjoitti...

Anonyymi: Ai onk tääl jottai muuta ko mainoksii? Minähän tienaan leipäni noilla välkkyvillä mainoksilla. En muuten juurikaan syö sitä leipää. Hahhah.

Kiitos kauniista sanoistasi. Hyvä, etten nenäliinoja joutunut hakemaan. <3 ja hei sinullakin ihanat tytöt, ja ihan samanikäisetkin, mahtavaa!

Yks juttu, hypetys KitchenAidista on aiheellista. Joka kerta, kun tartun vatkaimeen ja käsi turtana väännän jotain torttua, niin huomaan huokailevani KitchenAidin perään. Sun anoppisi on siis ihan unreal, ei mun anoppi ole antanut mulle KitchenAidia. Se on antanut mulle sen vatkaimen. Siinähän on ihan selvä mesitsi takana. ;)

Sanna InspiredByLove kirjoitti...

Hahah! Joo muakin pelottaisi noiden puolesta :D

Ripu kirjoitti...

Sanna: Nii-in! Ihan kreisiä touhua.