Seppälä Baby AW12

Tervetuloa kurkistamaan Seppälän syksy-talvi mallistoon! Tapu-tapu-tapu-tapu! Hihhih, kyllä on niin fashionotsikko tässä tekstissä, että oksat pois. No oli ihan pakko. Sitä paitsi on niin awwww! mallisto sopivasti, niin anti mennä ja kyllä tätä on odotettu. Onko siellä?


Mummolassa on jatkunut sade - aivan lakkaamatta (eikoo järkyttävää), joten ei olla voitu muuta kun kierrellä kaupoilla ja meidän Baby on täten saanut Seppälä Baby malliston uudet tuulet päälleensä. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos Maagi-täti! Tässäpä kuvia, löytyykö jo ihkuja?


kuva: seppala.fi

Tässä ei suinkaan ole kaikki syksyn mallit, vaan mallistossa on tummansinistä ja oranssia veluuripöksyä, reilusti tummanruskeaa ja keltaista - aika retroa menoa paikoitellen. Ja mikä ehkä ihaninta, on ne sydänleggarit, jotka on nyt tummansinisinä! Myös ihania tunikoita, collaritakkeja, paitoja ja bodyja. Niin ja sukkiksia tähtikuvioin sekä raidallisina. Oli myös ihana farkkumekkokin ja farkut. Entäs pyjamat! Aww!

Meiltä löytyy näitä ihania syksyn mallistosta seuraavat:


Tunika ja raitasukkikset, oranssit leggarit on kevättä, mutta syksyssä samanväristä velourpöksyä.

Iik, mitkä napit!

Eipä haittaa sadepisarat, jos ovat näin iloisia. Pyjamassa sama malli kuin syksyllä eli molemmista päistä aukeaa vetskari.
Niin ja nämä! Kyllä sopii ysikuisen jatsata nämä jalassa. Ovat kyllä maailman liikkiksimmät legginsit. Love.

No hopi, hopi! Vai onko tämä mallisto edes ehtinyt vielä myyntiin muualle kuin Mummolan Seppälään, jossa on ihan omat syksy-talvimalliston julkistamisaikataulut. Tsihi!


Suosikit