torstai 19. heinäkuuta 2012

Seppälä Baby AW12

Tervetuloa kurkistamaan Seppälän syksy-talvi mallistoon! Tapu-tapu-tapu-tapu! Hihhih, kyllä on niin fashionotsikko tässä tekstissä, että oksat pois. No oli ihan pakko. Sitä paitsi on niin awwww! mallisto sopivasti, niin anti mennä ja kyllä tätä on odotettu. Onko siellä?


Mummolassa on jatkunut sade - aivan lakkaamatta (eikoo järkyttävää), joten ei olla voitu muuta kun kierrellä kaupoilla ja meidän Baby on täten saanut Seppälä Baby malliston uudet tuulet päälleensä. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos Maagi-täti! Tässäpä kuvia, löytyykö jo ihkuja?


kuva: seppala.fi

Tässä ei suinkaan ole kaikki syksyn mallit, vaan mallistossa on tummansinistä ja oranssia veluuripöksyä, reilusti tummanruskeaa ja keltaista - aika retroa menoa paikoitellen. Ja mikä ehkä ihaninta, on ne sydänleggarit, jotka on nyt tummansinisinä! Myös ihania tunikoita, collaritakkeja, paitoja ja bodyja. Niin ja sukkiksia tähtikuvioin sekä raidallisina. Oli myös ihana farkkumekkokin ja farkut. Entäs pyjamat! Aww!

Meiltä löytyy näitä ihania syksyn mallistosta seuraavat:


Tunika ja raitasukkikset, oranssit leggarit on kevättä, mutta syksyssä samanväristä velourpöksyä.

Iik, mitkä napit!

Eipä haittaa sadepisarat, jos ovat näin iloisia. Pyjamassa sama malli kuin syksyllä eli molemmista päistä aukeaa vetskari.
Niin ja nämä! Kyllä sopii ysikuisen jatsata nämä jalassa. Ovat kyllä maailman liikkiksimmät legginsit. Love.

No hopi, hopi! Vai onko tämä mallisto edes ehtinyt vielä myyntiin muualle kuin Mummolan Seppälään, jossa on ihan omat syksy-talvimalliston julkistamisaikataulut. Tsihi!


10 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Kiva että keltaista näkyy nyt paljon joka puolella :) Noistakin löytyisi kivoja juttuja, se vauva vaan puuttuu (eikä tule) ;)

Tytti kirjoitti...

Tuo pisarainen yöpukukangas kelpais kyllä itsellenikin. Kaunis keltainen!

zirk kirjoitti...

Oioooi! Suurta ihastusta ilmassa täälläkin! Kyllä!

Ripu kirjoitti...

Miima: Keltaista on tosiaan ja ihan kiva, ettei sitä ole ainoastaan kevätmalleissa, mutta tuo kuitenkin on sellaista syksyn keltaista. Nimim. Värianalyytikko. Eheh.

Siitä vauvasta sitten never say never vai mites-se-menikään? :)

Tytti: On tosi ihku. Just vaan mallasin, että on taas Seppälän Babyn koot vähän sinnepäin, kun on jumalattoman pitkät lahkeet 80 cm haalarissa. No menee sitten kun menee (viisvuotiaana).

Zirk: Oioooi takas! Kiva kuulla! Teidän pienimmälle ehdottomasti ne sydänlegginsit, eikös?

zirk kirjoitti...

No nii-in. Toivollahan on jo keltsut ihku-pihku sydänleggarit koossa 68cm, vaan nepä kiristävät maitovalaan massua! Nih! Eipä taida sydänleggareita meillä enää näkyä, mutta jotain muuta ihkuu löydän ostettavaksi kyllä!

Ullis/Minityyli kirjoitti...

Kiitos linkistä Minityyli blogissa. Tulin heti kurkkaamaan blogiisi :-) Ovat kyllä todella ihania. Itse pidän erityisesti keltaisesta.

Ullis/Minityyli kirjoitti...

edellinen kommentti lähti vähän liian aikaisin.. eli piti kirjoittaa, että pidän erityisesti noista keltaisista housuista :-)

Ripu kirjoitti...

Ullis moi! Kiva, kun tulit. Yritän muistella (tuloksetta), mihin Minityylin postaukseen olen jättänyt kommentin. Ilo-oloa! :)

Ullis/Minityyli kirjoitti...

Heh se olikin ilmeisesti sitten joku sun lukijoista. Tähän Seppälän juttuun oli linkitetty. Oletin jotenkin vaan sen olevan sinun linkittämä :-) Mutta oli kuka oli, hyvä niin, jäin eilen pitkäksi aikaa lukemaan blogiasi. Kivoja postauksia. Mukavaa syksyä :-)

Ripu kirjoitti...

Ullis: No mene ja tiedä kuka toi sinut tänne. Olen joskus kommentoinut Minityylissäkin, joten tällä muistilla, mahdoton sanoa, olinko itse linkannut. Joka tapauksessa kiitos Sinulle kivoista kommenteista, ja ihanaa syksyä myös sinne! Toivottavasti viihdyt vielä jatkossakin. :)