torstai 26. heinäkuuta 2012

IIK! IIK! IIK! ja vielä IIK!

kuva: swedishhasbeens.com

Hei apua, auttakee, nyt on my kinda ALE! Nyt ei muuta ehdi - pakottavista syistä. See ya!

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ootkos katastellu aleja tiällä saarella esim. shoescribe.com - aikas kivat alennukset (Peep toe Super High, mikä oli siis Parkerin typyllä £74:)

Ripu kirjoitti...

Katja: No kiitos, kiitos, arvaappa kuka just teki tilauksen shoescribe.comista... Voi vinkuran pinkura, sanos neljävuotias.

Katja kirjoitti...

Nonniisa, siitäs sait ;) Ja minä tilasin Asos.comista Peep toe super high ja konjakin värisenä. Nii, että kiitti vaa itelles, hitsiläinen!

Katja kirjoitti...

Nii ku ei siis ollukaan kokoja tähän hillittömään kalossiin tuolla shoescribellä

Ripu kirjoitti...

Katja: No ihana! Minä olin ajatellut, että korko saa olla korkeintaan high eli 7cm, että niillä voi sitten kävellä, mutta nyt sit taitaa tulla super high 9 cm -hups vaan! Ja kiitos, kiitos vinkistä - olen etsinyt nimenomaan naturaleja, joista tulee ilmeisesti sitten käytössä tosi kivanväriset, vaan kaikki on sold out, etenkin mun koossa. Mun on Duck toe sandal. Voi että, mikä onni meillä nyt on. Hihhih! :)

Katja kirjoitti...

Kengät tuli!!!! Ihanat ja niin mukavat, näillähän juoksis vaikka maratonin - siis jos jaksais juosta.

Ripu kirjoitti...

Voi onnittelut! Mulle UPSin trackingin mukaan tulee perjantaina, en malta odottaa! Ai että! Olen niin iloinen, että ne ovat mukavat. Eikä siis mitkään ilkeet. Hehhe. Ei kun Mies on jo lyönyt vetoa isoja rahoja, että en pääse korttelia ympäri niillä skandaaleilla. Pah, pah ja pah! Ihan masusta nipistää, kun olen niin iloinen. Kiitos vielä vinkistä. Kesän paras! Nimim. Minäkö materialisti. Kyllä.