keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Fleecet & Softshellit keskellä kesää
Niin sitä alkaa mieli jo suunnata kohti syksyä, vaikka ei talviturkkiakaan ole heitetty vielä. Ehkä ensi viikolla mummolassa. Tulkaa nyt kunnon helteet, tulkaa! Ennen hikoilua ja valitusta aiheesta, olen jo hiukan antanut ajatusta syysvaatetukselle ja yrittänyt etsiä alesta niitä löytöjä.

Nyt Sherlokilla on ollut kiikarassa fleece tai sellainen paljon kehuttu softshell.

Meillä on Popilta välikausi ja takin alla on pidetty Reiman fleecetakia viileämmillä. Se on nyt jäänyt pieneksi. Minulla on ollut kuitenkin päässä hirmu fiksi, että tämän takin alle on hommattava ehdottomasti se PoPin windfleece ihan siksi, koska sen saa neppareilla kiinni takkiin. No on käynyt mielessä myös, että tarviiko se tuultapitävä takki alleen tuultapitävän fleecen? Ehkä ei. Sitä paitsi, olen ajatellut, että josko tällä kertaa takissa olisi jotain kuvioita. Siitä neljävuotias pitäisi, äiti kun tuppaa hankkimaan ulkovaatteet ihan yksivärisinä, ilman mitään kukka- tai eläinkuoseja.

Näitä vaihtoehtoja tsiikaillessa, olen ihastellut tämän kauden (huomaa fashion-lingo :D) Molon tähti-softshelleja, etenkin poikien denimiä, mutta koska meillä ei ole poikia ja arvelin, että ei varsinaisesti tarvita sitä softshelliä (ellei joku -70% osu kohdalle), niin sitten targetissa pliis-takki, kuten neljävuotias asian laittaisi, ehkäpä tähdillä. Kuten on havaittavissa, tulen aina yhden (tai pari) kauden jälkijunassa, kuten tässä tähtiasiassa. Joku trendi kai sekin.

Kuvassa on Mololta uutta ja vanhaa. Alarivissä hauska fleece, keskelllä uutta soft shelliä ja oikealla se kiva tähti softshell. Sitten muissa kuvissa Popin windfleece ja Racoonin takit. Jotenkin nuo softshellit ei vaan aiheuta mitään awww! -tuntemuksia. Tulee mieleen hiihto. No olipa hyvä, että päätinkin, että me pärjätään ilman.

Kuvassa on vähän takkifiilistelyjä ja ette varmaan arvaa mikä näistä on meille tulossa.


Kuvat:
vilhelmia.fi - racoon softshell
fi.babyshop.fi - molo fleece ja softshell
mylittlecorner.co.uk - racoon fleece
polarnopyret.fi - windfleece

6 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Minusta kerrospukeutumiseen paras on ihan joku perusfleece (esim. H&M halvat takit). Sitten taas windfleeceä voi käyttää mukavana päällystakkina.

Siis teille on jo tulossa joku noista? En ole vielä nähnyt tarpeeksi teidän fashionia, että osaisin arvata :D

Heidi kirjoitti...

Meillä on vuosien varrella hankittu neljä Popin windfleeceä ja kaksi sellaista, jotka saa talvitakkai täydentämään. Ja ikinäen kyllä mitään muuta harkitse, kyllä todella ovat hintansa väärit. Kuopuksella nyt käytössä esikoisella hankittu ja keltaisessa takissa vain hihansuut on pikkasen tummuneet.

zirk kirjoitti...

Meillä oli windfleece kuoritakin alla - en suosittele! Oli paksu ja tönkkö varsinkin hiansuista. :/ että racoonin tähdet kehiin vaan! Vai?

Vera kirjoitti...

Mä veikkaan tota Racoonin tähtitakkia, kun on päässyt oikein isoon kuvaankin =)

Ripu kirjoitti...

Hei tässähän pitäis olla joku arvauspalkinto kehissä! Mun pitää kyllä kehitellä joku arvonta tännekin, kun itse osallistun kaikkien blogeissa niihin. ENKÄ VOITA IKINÄ! Jotain on pielessä.

Palataanpa tähän aiheeseen, kunhan research & development-tiimini (Samantha Kettunen*, saanko esitellä) miettii mitä on palkintona. Samantha on nyt lomalla, niin saattaa unohtuakin koko homma, mutta just nyt tuntuu hauskalta idealta.

*) Samantha Kettunen on eräs kutsumanimeni. Älkää kysykö miksi, koska en kuitenkaan kerro.

Ripu kirjoitti...

Siis softshell sellaisenaan eikä takin alle. Sinne fleece. Got it.

Meille tulee tosiaan niitä Racoonin tähtiä. Hyvä Zirk ja Vera! Saapa nähdä milloin kotiutuu, kun on Enklannista tulossa.

Heidi, mä olen pohtinut tuota PoPin windfleeceä tosi paljon, mutta aina se on jäänyt hipellyksen tasolle. Ysikuisella on se haalari, joka on ollut 74 cm tosi pitkäkäyttöinen, koska laitoin sen ekaa kertaa vaunuihin päälle joskus huhtikuun alussa ne jalkaterät ym. käännettyinä ja se menee nyt syksylläkin tavallisena haalarina.