Fleecet & Softshellit keskellä kesää
Niin sitä alkaa mieli jo suunnata kohti syksyä, vaikka ei talviturkkiakaan ole heitetty vielä. Ehkä ensi viikolla mummolassa. Tulkaa nyt kunnon helteet, tulkaa! Ennen hikoilua ja valitusta aiheesta, olen jo hiukan antanut ajatusta syysvaatetukselle ja yrittänyt etsiä alesta niitä löytöjä.

Nyt Sherlokilla on ollut kiikarassa fleece tai sellainen paljon kehuttu softshell.

Meillä on Popilta välikausi ja takin alla on pidetty Reiman fleecetakia viileämmillä. Se on nyt jäänyt pieneksi. Minulla on ollut kuitenkin päässä hirmu fiksi, että tämän takin alle on hommattava ehdottomasti se PoPin windfleece ihan siksi, koska sen saa neppareilla kiinni takkiin. No on käynyt mielessä myös, että tarviiko se tuultapitävä takki alleen tuultapitävän fleecen? Ehkä ei. Sitä paitsi, olen ajatellut, että josko tällä kertaa takissa olisi jotain kuvioita. Siitä neljävuotias pitäisi, äiti kun tuppaa hankkimaan ulkovaatteet ihan yksivärisinä, ilman mitään kukka- tai eläinkuoseja.

Näitä vaihtoehtoja tsiikaillessa, olen ihastellut tämän kauden (huomaa fashion-lingo :D) Molon tähti-softshelleja, etenkin poikien denimiä, mutta koska meillä ei ole poikia ja arvelin, että ei varsinaisesti tarvita sitä softshelliä (ellei joku -70% osu kohdalle), niin sitten targetissa pliis-takki, kuten neljävuotias asian laittaisi, ehkäpä tähdillä. Kuten on havaittavissa, tulen aina yhden (tai pari) kauden jälkijunassa, kuten tässä tähtiasiassa. Joku trendi kai sekin.

Kuvassa on Mololta uutta ja vanhaa. Alarivissä hauska fleece, keskelllä uutta soft shelliä ja oikealla se kiva tähti softshell. Sitten muissa kuvissa Popin windfleece ja Racoonin takit. Jotenkin nuo softshellit ei vaan aiheuta mitään awww! -tuntemuksia. Tulee mieleen hiihto. No olipa hyvä, että päätinkin, että me pärjätään ilman.

Kuvassa on vähän takkifiilistelyjä ja ette varmaan arvaa mikä näistä on meille tulossa.


Kuvat:
vilhelmia.fi - racoon softshell
fi.babyshop.fi - molo fleece ja softshell
mylittlecorner.co.uk - racoon fleece
polarnopyret.fi - windfleece

Suosikit