perjantai 27. heinäkuuta 2012

Polarn o Pyret talven topat 2013


kuvat: http://www.minityyli.fi/?p=25133
Tässä on PoPin ensi talven topat poimittu minityylistä noin niinkun tyttöväreissä, paitsi tuo punainen menee Pettereillekin. Hih. Onko nämä lähestulkoon samat kuin viime vuonna? Hmmm. Miksi minussa ei värise tai tunnu mitenkään erikoiselta? Onko se tää helle vai onko nämä vähän liian tuttua ja turvallista PoPia? Mitä sanotte? Näistäkin sopii tietysti taas harkita toppista ja housua tai haalaria - riippuen neljävuotiaan fiiliksistä. 

Nyt päätän PoP-raporttini ja palaan takaisin helteeseen. Adjö!


4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Täytyypä tsekata, mitä tuo tarjoaa pojille talveksi. Olen niiiin katunut, etten tammialesta ostanut sitä "retro" toppatakkia, olis ollut just eikä melkein mun makuun (ja lapsen, luulisin). Noh, asia kerrallaan; täytyy ensin varmaan nuo syksyn hommelit katsoa alta pois.

Ripu kirjoitti...

Heidi: No älä. Ootko sinäkin niitä, jotka ostaa syksyvaatteet syksyllä ja talvivaatteet talvella? Sama täällä. Yleensä joulualesta. Tänä vuonna onkin käynyt köpelösti, että en kunnostautunut joulualeissa, joten neljävuotias pukeutuu melko naftiin Tiksun haalariin tai sitten saa jonkun kalliin tämän sesongin puvun - jo ennen aleja. Katsellaanhan koko talvi ensin, tuleeko tarvettakaan ylipäätään ennen joulualeja.

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

Vähän sama joo, ei kauheen kummoset. Olisi nyt jotain erilaista ollut. Toppikset on ihan söpöt.
Tai ehkä joktuu siitä kun olen kuolannut mm mini rodinin kreisejä haalareita ja molollakin ihana vaalea farkku, niin nää on iiden rinnalla jotenkin niin nähtyä.

ps. Liity mun lukijaksi niin en diskaa sua tarjotinarvonnasta ;DD

Ripu kirjoitti...

Minttu: Rodini on makee, paitsi kobrat. Puput ja kisut vetoaa tähän mummoon. En osaa Rodinia kuitenkaan ajatella ainakaan päiväkotihaalariksi. Niin ja kiitos vinkistä, olen mielestäni ollut lukijasi jo iät ajat. Silti Blogger antoi mun kuitenkin liittyä (taas?), mut ilman kuvaa (?) ja tässä on nyt jotain ihan ihmesotkua. Sori, ei mitään vilunkipeliä ollut tarkoitus pelata. Luinkin jo aiemmasta postauksesta, että on ollut vilunkipeliä, nyt on Bloggerissa vika. Älä diskaa, pliiis! :)