Haaveilua ja haahuilua

Buena notte fellow humans!

Tänään on ollut varsinainen huokailupäivä. Se kesä sitten tuli, niin kuin pitikin ja nää valui yhtenä perheenä Hietsun torille jätskeille. Pappa betalar. Siitä tää ja lapset PoPiin tsekkailemaan jotain mega-alejuttuja, vaan vielä mitä - ihan tyhjänä oli koko PoPin liike. Siis alekamoista. Sinänsä ei tullut isoa harmia, mutta kyllä kai nyt heinäkuun loppuun asti vedetään vielä ne viimeiset -60%. Kuten Stockmann, joka huiputtaa sillä KitchenAidilla, joka on vieläkin vain -30%. Olkoot! Sitä paitsi tulisi melkoinen hätä löytää se omakotitalo tai vähintään rivari, johon se laite sopisi. Ei mahtuisi tähän nykyiseen haciendaan. No mahtus se, jos...

Stockmann täytyy joka tapauksessa käydä ratsaamassa huomenna, koska Mies lähtee pitkälle viikonlopulle minne lie minigolfaamaan. Mulla sattuu olemaan hänen lahjaksi saatu lahjakorttinsa tuohon pikkubutiikkiin kukkaron pohjalla, niin täytyy tsekata muutama item. Mikähän siinä on, että kotiin hankittavat yleishyödykkeet, kuten leivänpaahdin ja vesikannu ovat mun ostoksia eli minä saan ne kustantaa huimalla kotihoidontuellani. Not this time hubbyseni. Ka-ching!, sanoo lahjakortti ja pappa betalar.

Mikä on ollut aika huvittavaa ja suorastaan pöpiä huomata, että en ole suinkaan ainoa, joka on pohtinut ensi talven takki- ja haalariasioita muutaman päivän suorastaan pakkomielteisesti. Monessa blogissa ensi talven mallistot on esitelty ja olen miettinyt, että meidän lapset siis saavat jotkut kahden sadan euron talvitakit, jos en löydä jostain last season toppavaatteita. Jätin siis typeränä tai tosi typeränä joulun alet hyödyntämättä enkä hankkinut neljävuotiaalle mitään päällepantavaa ensi talveksi. Sinänsä olen iloinen, etten löytänyt mistään sitä tuolloin haikailemaani Ticketin Baggie Nordicin pinkkiä tai sitä superpunaista haalaria, koska a) neljävuotias ei luultavimmin pukeudu haalariin tänä talvena b) neljävuotias ei olisi ikimaailmassa pitänyt sitä kirkkaanpunaista haalaria päällään. Jos se ei oo vaaleenpunkku, se jää kaappiin. Nythän on vielä tuo tuore kymppikuinenkin topattavana. Huokaus! Tuskin hän mahtuu Ticketin toppahaalariin kokoa 68 cm tai ei tiedä vielä. Mahtuu, jos ei muuta ole. No eikä, se haalari joutaisikin myyntipöydälle.

Jos saisin valita, ja mikä perkuta etten saisi, neljävuotiaalle tulisi Mini a Turen takki ja varmaan kuitenkin vielä haalari. Jos joku tietää mistä maailmankolkasta saisi viime vuoden MaTin takkeja kokoa 5 (110 cm), niin huikatkaa! Niin ja halvalla tietysti. Kihkih. Joo todella, so last season, mutta tuosta Mini a Turesta ei kukaan huomaa miltä vuosikymmeneltä tuo anorakki on, kun vain väri vaihtuu - jos aina joka vuodeksi sekään.

Mieli tekisi kokeilla Molo Kidsin haalaria ainakin kymppikuiselle, no mikäpä ettei myös neljävuotiaalle, aika herkku vaaleenpunkku siellä on. Millainen lie Polarn o Pyretin talvi? Eikö ole viisaita aatoksia heinäkuun helteissä? Minusta tämä täyttää jo jonkun (hankalan) sairauden tuntomerkit. Silti huikatkaa, jos jossain näkyy joku pale mauve tms. vaaleenpunkku MaTin toppa-anorakki, niin neljävuotias saa talvella lämmintä päälle eikä äiti joudu velkasaneeraukseen. Tämän seasonin anorakeissa hinta 120 eukon paikkeilla, tuon tavallisen jopa 130, mutta siinä ei vetskaria tarvitsekaan niskasta ja kainalosta olla nykimässä, että siks se kalliimpi hinta - yhtä kaikki specöl price for my friend.
kuvat:
Mini a Ture: fi.babyshop.com
molo kids kidswear-department.com


Suosikit