Pelasta tukkas

Hei arvaatteko, että hävettää? Menen ensi viikolla kampaajalle jälleen liian pitkän tauon jälkeen. Miten tähän on taas tultu? Mulle käy näin ihan joka kerta. No ei siinä mitään, voin vedota siihen, että yritin soittaa pari kertaa, mutta en saanut aikaa ja mummolareissua pukkasi jiiänee jiiänee...

Oikeasti mulla on nykyään niin makeet muotoilutuotteet, että niillä voi vetkutella kampaamoreissua vähän turhan kauan, kunnes on jo liian myöhäistä. Nyt nimittäin tukka menee kiinni parin pinnin avulla (apua!) ja olen alkanut pohtia pitäisikö alkaa taas kasvattaa sen verran, että tukan saisi sipaistua aina kiinni.

Yksi syy mitä voin lämpimästi suositella kaikille toisille vetkuttelijoille on värimaskit. Suosittelen siis kotikampaajille näitä, enkä niitä kestovärejä, joihin olen vannottanut itseäni olemaan koskematta. Koskaan enää. Näitä juttuja en edes viitsi kertoa.

Itselläni on siis vaaleaksi raidoitettu tukka, jonka lähtöväri on jotakuinkin sähäkkä maantie. Normaalisti käytän jotain hopeashampoota, jotta se vaalennettu väri pysyy kylmänä eikä muutu keltaiseksi. Joskus on kiva kokeilla muutakin ja silloin on näiden aika. Maskeissa kyseessä on sitäpaitsi tehohoito, joten jos on värjätty tukka, niin se kaipaakin useimmiten kosteutta ja hoitoa. 


kuva: miraculous.fi


Itselläni on Vanilla ja Silver. Olen käyttänyt Vanillaa yksin, siitä tulee sellainen ihan vähän tummempi sävy, mutta edelleen kuitenkin vaalea. Noita kahta sekoittamalla kirkastuu väri ja on kyllä tosi kiva. Siis se väri, joka ei ole omaa juurikasvua.. 

Hauskaa on se, että sellainen minituubi maksaa Stockalla 3,90e ja siitä riittää aika moneenkin hoitokertaan - riippuen hiusten pituudesta. Sitten, jos se oikea sävy löytyy, niin Color Maskeja saa isoissakin tuubeissa. 

Intouduin muuten ostamaan kosteuttavan hoitoaineen ihan peruskäyttöön ja oli pakko ostaa tämän sarjan tuote. Siis ihan puhtaasti tuon nimen perusteella. Se sanoo, että:  Antakee minun olla. Ihan rauhassa. Ees tukkaani pesemässä. Hei kuulitteko. Hihhih. Sanokoo se teille mitään? Pitäisiköhän minun muuten lähteä johonkin ihan ilman lapsia, ettei tarvitsisi ostaa pesuaineita sanomaan, että omaa aikaa, s'il vous plaît?


kuva: http://www.miraculos.fi/let-me-be

 


Suosikit