sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pelasta tukkas

Hei arvaatteko, että hävettää? Menen ensi viikolla kampaajalle jälleen liian pitkän tauon jälkeen. Miten tähän on taas tultu? Mulle käy näin ihan joka kerta. No ei siinä mitään, voin vedota siihen, että yritin soittaa pari kertaa, mutta en saanut aikaa ja mummolareissua pukkasi jiiänee jiiänee...

Oikeasti mulla on nykyään niin makeet muotoilutuotteet, että niillä voi vetkutella kampaamoreissua vähän turhan kauan, kunnes on jo liian myöhäistä. Nyt nimittäin tukka menee kiinni parin pinnin avulla (apua!) ja olen alkanut pohtia pitäisikö alkaa taas kasvattaa sen verran, että tukan saisi sipaistua aina kiinni.

Yksi syy mitä voin lämpimästi suositella kaikille toisille vetkuttelijoille on värimaskit. Suosittelen siis kotikampaajille näitä, enkä niitä kestovärejä, joihin olen vannottanut itseäni olemaan koskematta. Koskaan enää. Näitä juttuja en edes viitsi kertoa.

Itselläni on siis vaaleaksi raidoitettu tukka, jonka lähtöväri on jotakuinkin sähäkkä maantie. Normaalisti käytän jotain hopeashampoota, jotta se vaalennettu väri pysyy kylmänä eikä muutu keltaiseksi. Joskus on kiva kokeilla muutakin ja silloin on näiden aika. Maskeissa kyseessä on sitäpaitsi tehohoito, joten jos on värjätty tukka, niin se kaipaakin useimmiten kosteutta ja hoitoa. 


kuva: miraculous.fi


Itselläni on Vanilla ja Silver. Olen käyttänyt Vanillaa yksin, siitä tulee sellainen ihan vähän tummempi sävy, mutta edelleen kuitenkin vaalea. Noita kahta sekoittamalla kirkastuu väri ja on kyllä tosi kiva. Siis se väri, joka ei ole omaa juurikasvua.. 

Hauskaa on se, että sellainen minituubi maksaa Stockalla 3,90e ja siitä riittää aika moneenkin hoitokertaan - riippuen hiusten pituudesta. Sitten, jos se oikea sävy löytyy, niin Color Maskeja saa isoissakin tuubeissa. 

Intouduin muuten ostamaan kosteuttavan hoitoaineen ihan peruskäyttöön ja oli pakko ostaa tämän sarjan tuote. Siis ihan puhtaasti tuon nimen perusteella. Se sanoo, että:  Antakee minun olla. Ihan rauhassa. Ees tukkaani pesemässä. Hei kuulitteko. Hihhih. Sanokoo se teille mitään? Pitäisiköhän minun muuten lähteä johonkin ihan ilman lapsia, ettei tarvitsisi ostaa pesuaineita sanomaan, että omaa aikaa, s'il vous plaît?


kuva: http://www.miraculos.fi/let-me-be

 


2 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Koskapa mulla käy aina niin, että kampaajalla käyntien väli venähtää (koska oikeesti 3/4 vuodesta on pipo päässä hiekkalaatikon reunalla, niin mitä välii?!), niin päätin kokeilla miltä se maantie-sävy näyttää koko päässä (eikä vaan "vähän" venähtäneenä juurikasvuna);D No ei se itseasiassa susi-pahalta näytäkään! :O Mutta sellainen ikävä puoli on, että käsittelemättömät hiukset rasvoittuu nopeammin :/ Joten vähän on arvonnassa, että pitääkö niitä raitoja taas syksyn tullen harrastaa, vai mitä tekis.

Ripu kirjoitti...

Miima: Niin just mitä välii?. :D Eikun just tuota olen itsekin miettinyt, että miten pääsisi tästä jatkuvasta värjäyskierteestä. Pitäisikö laittaa maantienruskeeta raitaa reilummin nyt ja vähitellen yrittää feidata blondi, mutkun mä en ole ehkä ihan täysin sellainen maantienruskeanvärinen?

Älä kestovärjää tai raidota, sanon ma. Kokeile noita maskeja, kun niistä saa kivasti sävyä. Ja pitäähän se tukka aina kuitenkin pestä, niin ei kai se haittaa, jos se rasvottuukin? :)