perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kohteessa ollaan

Mies sen kun jatkaa lomaansa minigolfailen toisella puolella Suomea, niin me tytöt lähdettiin myös retkelle. Tänään pakattiin Phil&Tedsit ääriään myöten pyyhkeillä, eväillä ja uikkareilla suuntana Biitsi!

Sitten arvailtiin mikä bussinumero veisi meidät kohteeseen eikä aikaakaan, kun eräät levittivät leirinsä*) kesän kuumimpana päivänä polttavaan santaan. Tämä se on sitä elämää, totesi neljävuotias. En voi väittää vastaan.


Neljävuotias teki hiekkakakkuja ja polkuja, kävi uimassa ja toivoi että viipyisimme rannalla yöhön saakka. Kymppikuinen touhusi teltassaan, otti nokoset (myös Pupu) ja kävi välillä uittamassa varpaitaan. Oikea emäntä. Niin ihania, ihania, ihania ovat.


Välillä kahvilassa tankattiin, jotta jaksaisimme vielä köllötellä auringossa ja uittaa varpaita. 


 Äiti ihmetteli toista päivää peräjälkeen ihanaa, ihanaa kesää ja söi herneitä. 

   
Life's good. 


 *) Mies sanoo aina, kun lähdetään johonkin, että vain haitari puuttuu...

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana postaus! Kadehdin ihan pikkuisen tuota rantaa, me ollaan tänään tyydytty takapihan nurtsiin ja yltiöpäisiin eväisiin :)

Ripu kirjoitti...

Heidi: Kiitos. Ihana päivä oli just us girls. Takapihan nurtsi oli varmasti ihana kans, kun oli yltiöpäiset eväät!

Miima kirjoitti...

Oi, ihana biitsireissu tyttöjen kesken! Meilläkin on ollut pari päivää kerrassaan kesä :O Mut ei me mihinkään rannalle oo ehitty, pojat on vaan juossu taloa ympäri - niillä on jotain seko-energiaa ollut nyt ihan riittämiin...

jarna kirjoitti...

Vähäks ollaan samikset, kun mekin oltiin rannalla! Tosin vasta illan suussa mutta oltiin kummiski :)

Ripu kirjoitti...

Miima: Kiitos, oli ihana! On se vaan ihan eri fiilis, kun on lämmintä! Siis kunnolla ja aurinko paistaa! Me loves. Vie pojat aurinkoon, kun sillä on se taika, että se väsyttää, jos ei anna vaikka vettäkään juotavaksi tarpeeks. Hehhe. No ei oikeesti. Hyvähän se on, että on energiaa. Sekolla tai ilman.

Jarna: No jos ei mitään omaa keksi hellepäivänä, niin voihan sitä matkia meitä. Hihhi. Samismamis.