maanantai 16. heinäkuuta 2012

Muista-listaEhtoota!

Se on kello taas nuin paljon ja olkkarin lattia on huiskin haiskin. Laukussa tilaa jälleen naftisti kolmen naisihmisen vaatteille, joita tulee pakattua liikaa, mutta jos en ota jotain, niin just sitä olisi tarvittu. Tämä on testattu. Olin ajatellut ottavani mukaan tytöille shortsit, mekkoja, uikkarit, jotkut ihanat hellehaalarit - mehän vaan köllötellään auringossa ja uikkareissa. 

Ilmeisesti tulee varautua myön muunlaiseen ajanviettoon. En ole katsonut säätiedotusta, enkä katso, koska elämme heinäkuun puoltaväliä ja naisten viikkoa, jolloin on ennenkin selvitty ilman villapaitoja. Tänään kyllä oli lähellä etten aloittanut sitä mantraa kyllä-jaksaa-sataa-oliskohan-äkkilähtöjä ollessani hoitamassa asioita. En koskaan muista ottaa sateenvarjoa mukaan ja siksi toisekseen minua ei haittaa vähän vaikka kastuakin sateessa. Tämä ei ole mitään ihku-kesäsade-tuntuu-ihkult -juttuja, vaan se, että kun tukkani kastuu sateessa, niin voin esittää, että se on sateen takia niin sekaisin ja kamala. Sateen kastelema tukka antaa vähän (todella vähän) anteeksi, ettei sitä ole käytetty kampaajalla koko kesänä (aika on sentään varattu!). No joka tapauksessa tänään sitä vettä sitten tuli, ei vaan vähän, vaan sen verran, että sillä ei saanut mitään anteeksi.

Huoh, yritän tässä miettiä otanko kurikset neljäveelle ja kumpparit - mihin ne mahtuu (?!), ysikuiselle Po.Pin windfleecehaalarin (ei helvata - heinäkuussa?), itselleni Conssit ja baltsut (kenkälängwitsi on todistettavasti hallussa) vai otanko yksistään Hai-saappaat. Viidennessä kädessä kannan ysikuisen turvakaukalon ja neljävuotiaan korokepenkin. Voi, että voi ottaa päähän tämmöinen pakkaaminen, kun ei tiedä missä kuravellissä sitä uidaan seuraavat viisi päivää vai onko sittenkin ihan ookoo ilmat (yli +20 eikä sada koko aikaa) eikä puoliakaan näistä tarvikkeista olisi tarvinnut raahata mukana. Näissä hetkissä (ja monissa muissakin) toivoisin omistavani auton. Eipä tarvitsisi miettiä. Sen kun viskoisi takakontin täytiin kumisaapasta ja flipflopia. Antaa tulla taivaan täydeltä ihan mitä vaan. Meillä on varustauduttu. 

Mutta ei. Siihen mennessä, kun tyttöjen kamat on pakattu, niin omille vaatteille on tilaa kolmen sentin kaistale. No, jospa minä ottaisin pari t-paitaa ja yökkärin. Tai itse asiassa, minulla on usein Ukin joku huikea Elävä Kylä t-paita yöpaitana lainassa, joten jätänpä pyjamat kotiin turhaa tilaa viemästä.

Pakattiin me laukkuun villasukat ja haalarit tai sitten ei, mutta uikkareita en suostu jättämään kotiin. Ne ovatkin jo pakattuina. Bon voyage!


 Kuvissa: Bisgaard, Mini Rodini

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

No hei, me ollaanm vuorokauden pikareissulla mummilassa ja kolmeveellä on se Windfleece ja kymppikuulla välikausihaalari. Ihan melkein jo kalenterista tarkistin että mitä kuuta tässä eletäänkään. Ja juu, meillä luojan kiitos on se auto, ihan 7-paikkainen, mutta kummasti se takakontti pullisteli vaikka liikkeellä ollaan kolmistaan. (ja 2/3 reissaajista sentään miespuolisia.) Mut se 'varmuuden vuoksi' on niin kovin kohtalokasta unohtaa siinä pakkausvaiheessa.

jarna kirjoitti...

I can fee your pain! Itse otan aina plain rainit mukaan, vie tosi vähän tilaa ja käy kuravaatteista hyvin sekä kuivuvat sikanopeasti.

Mulla on ollut 2 päivää yllä villapaita! Siis haloo! Mut oon niin kauhea palelemaan ja nyt ei oo varsinaiseti hiki tullu. Tai siis on. Koska kun lähden kotoa beuleessa ja naisetn sadetta kestävässä Ticketissä (ja huivi kaulassa), asu on ok siihen asti kun a) tungen täpötäyteen, kosteutta hönkivään bussiin, b) kannan viidessä kädessäni kahden kilsan päästä kauppakasseja kotiin, c) retuutan huutavia ja nälkäisiä muksuja kotiin päiväkodista. Onneksi kaikki nuo nakit ei yleensä napsahda samana päivänä, mutta toisinaan kyllä ja silloin soisi prkle kyllä olevan sellainen keli, että saisi rauhassa hikoilla hellevaatteissa!

Hauskaa matkaa! :)

Ripu kirjoitti...

Heidi: Eikä. Heinäkuussa välikautta! Minä ajattelin kuitenkin, jos ottaisin vaan sellaisen puuvillaneuloshaalarin? Eikun on se otettava se windfleece(kin). Hitsi.

Jarna: Kiitos!

Heinäkuussa villapaita. En kestä.

Meillä ei ole plain raineja. Täytynee harkita. Oiskohan jossain joku arvonta? :)

Niin ja tuo itsensä pukeminen on kyllä vissi niin, että täällä hiki valuu yleensä jo eteisessä, että saa nämä ulos. Mulla ei ollut talvellakaan sukkia, kun ei enää siinä kohtaa voinut lähteä etsimään sukkia omiin jalkoihin. :D

Ripu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Miima kirjoitti...

Meille on luvattu ihan sadeviikkoa taas... kyllä on kesäkamppeet säästyneet tänä kesänä, että piti niitäkin vielä lisää hamstrata...

zirk kirjoitti...

Jos sataa, muksut alasti pihalle ja sieltä lämpimään kylpyyn? Toimii meillä pikkasen viileemmilläkin keleillä. Länsi-Suomi näyttää säästyvän sateelta. Kjähkjäh.
Eikä edes itkettänyt ristiäisissä, että kuivaa on!

Vera kirjoitti...

Eipä ole paljon shortsikelejä ollut, hyvä että niitä on kuitenkin hamstrattu Intian kesän edestä =)