sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Muutoskohde


Kukvel,


tässä eräänä ehtoona tuskailin, kun menin ottamaan pienen projektin ja se ei päättynyt ihan odotusten mukaisesti. Sitä ei kuitenkaan tule, että Miehen sanottua ne ikävät mitä-sä-olet-oikein-täällä-tehnyt tilanne jäisi siihen, vaan tilanne korjataan. Kerrataanpa vielä. 

Seuraavassa eräs parvekkeen muutoskohde, jonka lähtötilanne oli tämä.


Ennen...

Tässä parvekkeen pöytä, joka on ollut vintillä, koska en ole pitänyt siitä. No onko ihme? Sitten välähti, kaivelin sen sprayn ja miten sen nyt sanoisi - ei tultu sen kanssa oikein juttuun. Mies kävi välilllä kommentoimassa, että antaisin olla, ei haittaa, ei täällä mitään pöytää edes kaipaa. Ihana joo, mutta turha yrittää. Se pöydän perkele tulisi just sellaiseksi kuin olin aikonut - tuli mitä tuli. 

Kaivelin rojukaappia, jossa majaili myös se sokkelimaali, mutta sen verran välkähti päässä, että en sillä kuitenkaan aloittanut sutimisurakkaani. Löysin sieltä toisen maalin, joka ei myöskään ollut mikään öljypitoinen puutarhapöytämaali ja on ehkä parempi, että pöytää ei hirveesti pidä sadekuuron alla, mutta mitäs sanotte?


...jälkeen!

P.S. Nii-in! Ei kannata mitään zoomsysteemiä viritellä tuon kuvan kanssa, mutta noin niinkun tästä vinkkelistä aika hyvä. Siis tosi hyvä. Upea suorastaan! Hyvä minä. Tai oikeammin erittäin hyvä minä. Haluaisitteko, että alan pitämään jotain remonttivinkkipalstaa? 


8 kommenttia:

Miima kirjoitti...

No hieno!!! :)

Keropas sitten Remontti-Ripu, että mitenkäs käsittelet meidän öljytyt puutarhakalusteet ruskeahkoista valkoisiksi? ;D

Ripu kirjoitti...

Miima: Olipa hyvä, että aloitit No.. Ei helvata, just siltä kulmalta tuo kuva tuli napattuu, mistä unohtui näköjään viimeistellä nuo pöydän reunat. Eikun sutimaan. Ihan älytöntä hommaa. Tuotakin pöytää sai sivellä ihan hulluna. Aina löytyi joku puoli, joka oli maalaamatta, kun jo kuvitteli, että eiköhän se tässä jo ollut.

Sitten niihin nikseihin:

Parahin muutos-Miima, tässä on nyt muutama vaihtoehto, miten kannattaa lähestyä muutoskohdettasi.

Vaihtoehto 1): Jos sulla ei ole ihan älyttömästi muuta, niin ota kuule hiekkapaperia ja ala hankaamaan semmosta patinaa pintaan ja sitten syksyn tullen voit jo ajatella, että jokohan tähän maali tarttus, mutta kannattaako sitä, kun kesä on jo sitten ohi.

Vaihtoehto 2): Älä helvetissä koske niihin.

Vaihtoehto 3): Nyt on kaikki puutarhakalusteet vähintäänkin -50%. Jos välähtää, niin tiedät mitä tehdä.

Semmoisia vinkkejä. Ensi kertaan!

Miima kirjoitti...

:D
Hyvä Remontti-Ripu, kiitos käytännönläheisistä vinkeistäsi koskien muutoskohdettani! Pitkällisen harkinnan jälkeen vaihtoehto 2 vaikuttaa toimivimmalta ratkaisulta ;)

Ripu kirjoitti...

Miima: Eipä kestä! Ainahan sitä jännittää osuuko yksiin nämä näkemykset. ;)

Maagi kirjoitti...

dear Sistö! Olen sanaton! Hieno! Sieltä se luovuus vaan kaivautuu pintaan :)

Ripu kirjoitti...

Maagi: Hahhahhah. Jos joku jostain kaivautuu, niin se ei ole luovuus. Ei asu tässä kehossa. Ihan melkein lirahtaa kohta, kun mä ulvon naurusta täällä. Ne luovuusgeenit ja parit muutkin meni sinne teikäläiselle, mutta kiitos silti. :)

Maagi kirjoitti...

Pois turha vaatimattomuus :), hieno on! HIENO!

jarna kirjoitti...

HIANO! Ehkä sä voisit myydä maikkarille tän ohjelmaidean? Joku Strömsön kilpailijaohjelma?