torstai 11. lokakuuta 2012

Tämä kalenteriin!

Tässä osoitteessa ei teeveetöllötintä tule tuijoteltua, mutta nyt siihen on tulossa muutos marraskuun alusta. Nimittäin, ruuduista näkyy silloin

J.R. - ai että, vanha kunnon konna!

Sue Ellen - mun suosikki! Tarttuako ruskean paperipussin sisältöön vaiko eikö? Jänskää!

Bobby - mahtavat kainalohiet a.ka.bobbyewingit saa kun ranchilla touhuaa!
2.11.2012 klo 21.00
mtv3
Synkronoikaa kalenterit!

kuvat: täältä

6 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

just katoin minäkin tarilerin ja pakkohan se on ruveta seuraamaan XD

Jennijee kirjoitti...

Dallasiin liittyy pari merkittävää käännekohtaa elämässäni. Ensinnäkin olin jossain vaiheessa riittävän iso katsomaan sitä telkkarista (se tuli tosi myöhään, varmaan kasilta). Jostain täysin käsittämättömästä syystä vanhempani eivät suostuneet lukemaan tekstityksiä koko ajan. Voi sitä riemua, kun oma lukutaitoni oli hioutunut niin särmäksi, että ehdin itse lukea tekstitykset! Kyllä siinä konkretisoitui, että miksi niitä aata ja beetä piti hinkata.

Mutta en ole ihan varma voinko katsoa sitä enää. :D

Katja kirjoitti...

Täällä se on jo alkanu ja kahoin yhtä jaksoo, mutta eiiiiii. Ei se kuule vaa oo enää nii hyvä - paitsit tunnari. Ja Jenni, mun mielestä se loppu 22.15 (mistä lie jääny tommonen mieleen), yleensä heräsin lopputunnareitten aikana. Eli noin 8-10 vuotiaana oon jaksanu valvoo yhtä hyvin ku nytte.

Pepi kirjoitti...

Ihan pakko :)

zirk kirjoitti...

En ole koskaan katsonut Dallasia! Ikinä! Enkä Twin peaksia! Onko kreisiä?

Ripu kirjoitti...

Mehtäemäntä: En ole nähnyt traileria vielä. Jännittää ihan!

Jennijee: Mäkin muistan sen lapsuudesta. Oli pelottava kohta se, kun Sue-Ellen haki viinakaupasta sen pullon, istuutui alas puistonpenkille ja rapisteli paperipussin suun eteen. Sitten se jakso loppuikin. Mä jaksan aina pohtia, miten me saatiin katsoa ihan kamalia ohjelmia? Voin vakuttaa, että olen oikeasti traumatisoitunut tietyistä kamaluuksista.

Katja: Hei, älä! Sen on oltava hyvä! Toisaalta mä olisin halunnut ne vanhat katsoa, enkä mitään uutta tuotantokautta. Se ei voi ollakaan mitenkään yhtä hyvä. Mä olen jostain syystä miettinyt Cliff Barnesia tänään paljon. Ei ole tervettä.

Pepi: Pakko, pakko. :D

Zirk: Sinä taidat ollakin niin nuori, että liekkö olit syntynytkään kun Southforkin tilalla tapahtui. :)