Olisi taas aika loistaa

kuva: täältä
Se alkaisi yövuoro ihan justiin. Huomenna ne tulevat. Juhlimaan yksivuotiasta. Fashionably vain kuukauden myöhässä. Kakku odottaa täyttämistä. Sen on paras olla hyvää. Täytteeseen tulee Fazerinaa, joten sillä on jo paljon pelastettu. Ruokia en ole vielä miettinyt, koska bravuurit lohikeitto ja karjalanpaisti tarjoiltiin viime visiitillä. Appiukko ei mitään avokadopastoja suuhunsa pistä, joten perunasta lähdetään. Eikä sitten mitään valkosipuliperunoita.

Viime visiitillä sain hiljaista hyminää, joka kuulosti hyväksynnältä, paistamalla kunnon pihvit. Jätin ne medium+:ksi, ja Miehen piti ensin vakuutella, että pihvi ei ole mitenkään raakaa, vaan suussasulavaa, kun sitä ei ole paistettu kengänpohjaksi. Olivat rohkeita ja pihvit maistuivat. 

Ehdotin Miehelle, että viedään ne johonkin ravintolaan, johon sain vastaukseksi, ettei niitä puutarhatonttuja viedä yhtään mihinkään. Turhaa siis stressata pöytävarausten perään. Tää joutuu pinnistelemään pari päivää lieden ääressä. Just great. Taidan jemmata jonkun liköörijemman maustekaappiin. Pullapitkon haen Stockalta huomenna. Täytyy tarkistaa, että se on varmasti tuoretta.

Onko teillä miniälle hyviä reseptejä? Mitä tarjota keitetyn perunan kanssa? Kaksi vuorokautta. Mielellään jotain muuta kuin lihapullia, vaikka ne ovatkin varsin hyviä ja varmasti maistuisivat. Lihapullat saattavat olla menussa lauantaina. Stressi päälle---NYT!

Suosikit