Pilkukkaat pienet tassut

Terveiset täältä sairastuvalta!

Yksivuotias alkaa olla jo oma itsensä, tosin hänellä tuo enterorokon pirulainen ei ole ehkä ollut muutenkaan sieltä pahimmasta päästä. Nojaan tässä kohtaa tutkimustietoon, joka lupaa, että tauti on viikossa selätetty. Toisin sanoen tässä on vielä pari vuorokautta jäljellä enkä halua varsinaisesti tuuletella ennen kuin tämä aika on oikeasti lusittu ja ihottumat parantuneet. Vartalolla on pienellä näppyjä edelleen - jalkapohjat ja kämmenet mukaanlukien, mutta eivät tunnu häiritsevän.

Voi näitä pilkukkaita pikkutassuja...

Neljävuotiasta piinasi kamala kutina pari vuorokautta sitten, mutta näppyjä ei ole ainakaan vielä näkynyt. Huulet ovat tässä rytäkässä se kärsinyt kohde eli ne ovat neljävuotiaalla sanalla sanoen rohtuneet. Ilmeisesti se on sen märkäruven aikaansaannosta. Muualla ihottumaa/rupea/mitätahansaikävää ei luojankiitos ole ainakaan vielä. Allekirjoittaneella kurkku kipeytyi pari iltaa sitten ja tarkoitan, että se todellakin kipeytyi. Tilanne edelleen stabiili tältä osin. Aamulla kämmenistäni löytyi jokunen kutiseva näppy eli enterossa ollaan. Kirosana. Mitään bonuksia ei kyllä enää kaivata. Toistan: ei enää muuta kiitos.

Tässä ollaan sitten pari päivää jo vietetty vain ja ainoastaan sisätiloissa ja meillä pyörii sellainen all-day-round cinema. Roopekarhu seikkailee, Keppihevostalli, Viirun ja Pesosen jouluspesiaali (joo-o) ovat viimeisimmät katsotut. Titinallet on tänään pannassa, koska äiti tulee muuten hulluksi. Oikeesti. 


Vieläköhän H&M:n All for Children collectionista löytyy neljävuotiaalle nämä nahkaiset baltsut siinä kohtaa, kun enteronpirulainen on taltutettu? Tiedän vastauksen jo, olisivat olleet ihan kivat. Lastenpuoti Kuplassa on toisaalta poistokorissa Petit Nordin oikeasti tosi kivat baltsut, jotka menisivät päiväkodisssakin, joten taidan unohtaa noiden hyväntekeväisyystossujen metsästyksen.

Sisarukset jaksavat riehua, joten in your face rokot&rakot.

Mies on ruokakaupassa listan kanssa. Varautuu tilanteeseen. Listalla neljävuotiaan kirjoittamana porkkanoita, acti-emeliä, äidin lisäämänä suklaata ja kahvia. Näillä mennään!   


Tytsyillä päällä samistellen Marimekkoa ja yksivuotiaalla Popin farkkumekko. 

Suosikit