lauantai 20. lokakuuta 2012

Auttakee! ÄKKIÄ!

kuva: täältä

Hei, tää teksti on näkymättömyyskirjaimilla, ettei Mies saa vihiä avunpyynnöstäni, jos kun käy täällä lukemassa!

Tyhjensin kameraa (Canonin järkkäri), joka oli siis melkoisen täynnä (about 3600 valokuvaa ja 20 gt videoita). Täynnä oli juu - minähän sanoin jo. Parin illan ja yön kuviensiirtorupeaman jälkeen, videot ovat vielä kamerassa, koska niiden siirtäminen ja tyhjentäminen vie noin... kolme vuotta.

Nyt ongelmaan, johon kaipaan pikaista apua. Kun otan kuvia, ne näkyy kamerassa, mutta ei tietokoneella, jos yritän siirtää niitä koneelle. Videot latautuvat kyllä normaalisti. Onko kortti sökö, kuten Mies melkoisen syyttävällä äänenpainolla totesi vai voinko tehdä jonkun taikatempun, jotta saan kuvia siirrettyä taas koneelle. Täytyykö vaan siirtää nuo videotkin kortilta pois ja formatoida kortti vai onko tässä nyt joku muukin yksinkertainen temppu, jota en ole tajunnut? Kiitos, kiitos viisaat ystävät jo etukäteen!


2 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Googlaa "memory card photos not showing on pc" tms.

Jos formatoit (se kannattaa aika ajoin tehdä joka tapauksessa), siirrä videot talteen.

Lycka till!

Riikka kirjoitti...

Jennijee: Kiitos, mä ratkaisin ongelman ihme kyllä ilman googlea ja tyhjensin kortin, ja sitten ihmettelin, että mikäs toinen kansio sinne oli ilmaantunut. Eli jostain syystä kamera oli ihan isseksein luonut toisen kansion, jossa nämä mysteerikuvat olivat, eivätkä siksi näkyneet samassa kansiossa missä videot. Voi äly, mutta kyllä nyt passaa nappailla kuvia tyhjällä kameralla! On niin kevyt olo!