1-v synttärispecial: Essie-arvonta!


Hei 1-v synttärihulinat jatkuvat tälläkin viikolla!

Muistanette miten fiiliksissä eräs henkilö oli, kun kerrankin tuli sellainen lakka sudittua kynsiin, joka myös pysyi ja tiukasti. Monethan teistä - korjaan varmaan KAIKKI kiiruhtivat heti sinne showstopper.fi putiikkiin ostamaan heti omat Essie-lakkansa, ja nyt teillä on vielä mahdollisuus  v o i t t a a   Essie-lakkaputeli! Ai ihmettä, mihinkä te joudutte niiden lakkojenne kanssa! Onneksi kynsilakkoja ei voi koskaan olla liikaa.


Siis nyt on niin, että jossain kohtaa sitä vauva-/taapero-/leikki-ikä/hups!-teini-ikä arkea tulee äideille se aika, jolloin itsestä huolehtiminen alkaa jälleen kiinnostaa, ja niitä puurokippoja raaputtelee makeanväriset Essie-kynnet, jotka tuovat myös sinne arkeen piristystä. Täten Carpelan Cosmetics Finland haluaa arpoa kaikkien teidän ihanien kesken näitä Essie-ihanuuksia. IIK! ja IIK!


Arvonnan säännöt ovat ne teille monelle jo tutut eli 1 arvan saat olemalla Seurakuntalainen (blogin virallinen lukija), 2 arpaa irtoaa jakamalla kuva blogissasi, ja 3 arpaa saat tykkäämällä Carpelan Cosmetics Finlandista Facebookissa.Kerrothan kommenttilaatikossa kuinka monella arvalla osallistut. Anonyymit laittakaapa sitten semmoinen nimimerkki, jotta teidät tavoittaa voiton osuessa kohdalle. Arvonta alkaa än-yy-tee-nyt ja päättyy pyhänä. Siis sunnuntaina 7.10.2012 klo 23.58.

Loistavaa lokakuuta ja onnea arvontaan!kuvat: essie.com


Suosikit