Kurikset


Ylärivi:
Molo Zareb Skydiver - kuva: nordickids.co.uk
Didriksons - kuva: lillis.fi
HM - kuva: hm.com/fi

Keskellä:
Lindex - kuva: lindex.com
Sadetakki Petit Bateau - kuva: fi.babyshop.com
Reima - kuva: reimashop.fi

Alarivi:
Ticket Outdoor - kuva:.ticket2heaven.dk
Kappahl - kuva: kappahl.fi
Rukka - kuva: rukkarainwear.com

No mihin perhanaan se Popin kuva jäi tuosta kollaasista? No pannaan tuohon!
 
Ihan alin rivi:
Polarn o Pyret - kuva: polarnopyret.fiOn aika kurishankintojen! 

Kävin tänään Stockalta kuminauhaa neljävuotiaan kuristen jalkalenksujen uusimiseen, jonka aion varmasti tehdä, vaikkakin uudet kurikset on hankintalistalla!

Kriteeristö: 

- neljävuotiaan omat toiveet: aamulla keltainen, illalla pinkki. Eli keltainen tai pinkki ja jos pelataan uhkarohkeaa, niin lila - ne ovat varmat valinnat. Musta ei ole.
- ei fleeceä. 
- henkselihousut (ei takkia). Kollaasissa on Petit Bateaun takki keskellä koristeena. Piti muuten katsoa kaksi kertaa sen hinta. 95 fuckin' 50 (95,50 €)! KYLLÄ! Onkohan siinä jotain erityistehosteita, kuten rankkasateen sattuessa siitä tuleekin kumi..VENE!?

Tämä kombo rajaa mm. Ticketin melko hyvin ulkopuolelle. Tuo takittomuus ei ole must, mutta olen huomannut, että ei sitä niin tarvita, siinä missä kurahousuja. Meillä ei puistoissa hengailla, jos taivaalta sataa. Päiväkotiolosuhteissa pienet sateet saa luvan kestää ihan normaali takki tai haalari. Normaali as in tuhansien vesipilareiden kyllästyttämä takki. Eihän niitä muita nykypäivänä ole olemassakaan. On tämä maailma. Ennen kastuttiin likomäriksi, eikä käynyt kuinkaan, kuin ehkä vähän palelsi. So what!

Nykyiset speksit: Ticket to Heaven Rubber rain, väri musta.  Jep, what was I thinking, tätä saan kuulla aika usein neljävuotiaalta EIHÄN MUN LEMPIVÄRI EDES OLE MUSTA! ÄITI! Takissa sentään on muutakin väriä (sitä ei tosin paljoakaan pidetä, kuten on jo mainittu).

Ehdotuksia, vinkei?

Absolute no-nos?

---

EDIT: Lisätty 21.9.

kuva: testfakta.seSuosikit