torstai 20. syyskuuta 2012

Kurikset


Ylärivi:
Molo Zareb Skydiver - kuva: nordickids.co.uk
Didriksons - kuva: lillis.fi
HM - kuva: hm.com/fi

Keskellä:
Lindex - kuva: lindex.com
Sadetakki Petit Bateau - kuva: fi.babyshop.com
Reima - kuva: reimashop.fi

Alarivi:
Ticket Outdoor - kuva:.ticket2heaven.dk
Kappahl - kuva: kappahl.fi
Rukka - kuva: rukkarainwear.com

No mihin perhanaan se Popin kuva jäi tuosta kollaasista? No pannaan tuohon!
 
Ihan alin rivi:
Polarn o Pyret - kuva: polarnopyret.fiOn aika kurishankintojen! 

Kävin tänään Stockalta kuminauhaa neljävuotiaan kuristen jalkalenksujen uusimiseen, jonka aion varmasti tehdä, vaikkakin uudet kurikset on hankintalistalla!

Kriteeristö: 

- neljävuotiaan omat toiveet: aamulla keltainen, illalla pinkki. Eli keltainen tai pinkki ja jos pelataan uhkarohkeaa, niin lila - ne ovat varmat valinnat. Musta ei ole.
- ei fleeceä. 
- henkselihousut (ei takkia). Kollaasissa on Petit Bateaun takki keskellä koristeena. Piti muuten katsoa kaksi kertaa sen hinta. 95 fuckin' 50 (95,50 €)! KYLLÄ! Onkohan siinä jotain erityistehosteita, kuten rankkasateen sattuessa siitä tuleekin kumi..VENE!?

Tämä kombo rajaa mm. Ticketin melko hyvin ulkopuolelle. Tuo takittomuus ei ole must, mutta olen huomannut, että ei sitä niin tarvita, siinä missä kurahousuja. Meillä ei puistoissa hengailla, jos taivaalta sataa. Päiväkotiolosuhteissa pienet sateet saa luvan kestää ihan normaali takki tai haalari. Normaali as in tuhansien vesipilareiden kyllästyttämä takki. Eihän niitä muita nykypäivänä ole olemassakaan. On tämä maailma. Ennen kastuttiin likomäriksi, eikä käynyt kuinkaan, kuin ehkä vähän palelsi. So what!

Nykyiset speksit: Ticket to Heaven Rubber rain, väri musta.  Jep, what was I thinking, tätä saan kuulla aika usein neljävuotiaalta EIHÄN MUN LEMPIVÄRI EDES OLE MUSTA! ÄITI! Takissa sentään on muutakin väriä (sitä ei tosin paljoakaan pidetä, kuten on jo mainittu).

Ehdotuksia, vinkei?

Absolute no-nos?

---

EDIT: Lisätty 21.9.

kuva: testfakta.se6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Voitko kuvitella: meillä on kurikset Tickettiä. Melko yllättävää! Tilasin ihanat samikset raidalliset molemmille pienille, toiselle toisessa värissä vaan. Kyl nyt kelpaa.

Ripu kirjoitti...

Jarna: Tickettiä? Teillä? No en ois uskonut! :) Hahha. Tiksu on hyvä. Ei valittamista, tosin ne jalkarenksut on katkenneet molemmista, mutta onpahan äitille satunnaisia käsitöitä. Nyt vaan olen miettinyt, että ilman sitä takkiakin pärjäisi.

Katja kirjoitti...

Ja täällä on koko ilta ehitty kumppareita. Koululaisen jalat kasvanu niin ettei tod mahu vanhat ja nyt pitäs olla sitte kahet (yhet pitää olla AINA koulussa). Huh, onneks ei oo vielä satanu tänä syksynä, ajattele tiällä saarella!!! Yhet jo tilasin, Crocsit, ne on kuulemma ihanan kevyet. Kahotaan imaseeko veet sisään siitä varren vetoreijästä (onko tuo ees oikee sana?) Kauniita unia!

Miima kirjoitti...

Ticketiä meilläkin viimeiset vuodet kuravaatteissa, fleecelliset versiot on nyt Elloksen Land&lake. Ei valitettavaa näissä :)

Niina kirjoitti...

Ruotsalaiset ovat testanneet kurikset. Ticketit saa moitteet ftalaateista, kadmiumista ja huonosta kestävyydestä, PO.P, Lindex ja KappAhl pärjäävät paremmin.

http://www.testfakta.se/foraldrar_barn/article61944.ece

Ripu kirjoitti...

Katja: Meillä on yhdet, ihanat Bisgaardit. Niitä roudataan päiväkodin ja kodin väliä. Toivottavasti on Crocsit hyvät!

Miima: Meillä ei ole ollut fleecen kanssa noita sadeasuja, kun jotenkin miellän, ettei tarvitsisi olla niin kamalasti niitä pukuja, mutta eipä tuosta tietysti haittaa olisi.

Niina: Tack så hemskt mycket! Luotan testfakta.se tuloksiin nyt kuin vuoreen, ja laitankin sen taulukon tuohon postauksen loppuun, niin voivat kaikki yhtään taulukoista välittävät tarkistaa minkälaisissa kuravehkeissä heidän lapsensa kulkee. :D