Wanted: Uusi luottokampaaja

A-pu-va! Nyt on hätätilanne. Minulla ei ole kampaajaa.

Minun kampaajani, jota minulla ei siis enää ole, osasi käsitellä minun vikuroivia hiuksiani just eikä melkein. Ikinä ei tarvinnut pelätä keltaiseksi värjätynyttä tukkaa, jota olisi täytynyt itse kiroten taitella sinisellä shampoolla tai tehdä muitakaan kommervenkkejä, joita en edes osaa. Ikinä ei tarvinnut muuta, kun tajuta tilata aika. Sitäkin tein rikollisen harvoin. Nyt se on myöhäistä, nimittäin se minun kampaajani valmistautuu parasta aikaa äitiyteen, enkä voi jäädä odottamaan hänen paluutaan. Jos näkisitte hiukseni tilan nyt, luulisitte, että olen todellakin jäänyt odottelemaan tai sitten minulla on ihan vahingossa supertrendikäs liukuväri

Kuva napattu uusimman Olivian muotisivuilta. Tukka ilmeisimmin viimeistä huutoa.

Tämän päivän to do:
Wanted:
Uusi luottokampaaja.
Vaatimukset:
- Osaa värjätä tooooosi pitkäksi kasvaneen juurikasvuni tooooosi hyvin, eikä anna eleillään ymmärtää, että blondattua tukkaa tulisi käsitellä noin kuuden - ei kahdentoista viikon välein.
- Osaa leikata tukkani, varoen niskoittelevaa pyörrettä takaraivollani. Sama vikuroiva pyörre on havaittavissa muuten yksivuotiaalla. Bless her.
- Osaa antaa taivaallisen päähieronnan hoitoaineen vaikuttaessa (sis. hintaan!).
- Tarjoaa suklaata cappucinon tai laten seurana. Tai eikä tarjoa, koska aloitin maanantain kunniaksi Ripu detoxin ts. ei pullaa, suklaata, mitään herkkuja. Kärsimystä tiedossa.
- Varustaa työpisteensä parilla viimeisimmällä Seiskalla, Dekolla ja kiintiönaistenlehdillä.

Hetkonen vielä.

Olisiko hiukan tekopyhää kaiken tämän turhista kemikaaleista luopumispyrkimisen lomassa käräyttää tukkaansa tosta vaan millä tahansa ammoniakilla ja muilla myrkyillä? Olisi. Enkä ylipäätään halua käräyttää tukkaani. Näin ollen uudella luottokampaajalla täytyy olla edes jonkinlaiset pyrkimykset luonnonmukaisimpiin vaalentajiin. Äläkä tirsku siellä. Minäkin tiedostan täysin, että tukka ei vaalene maantienväristä millään hunajalla ja sitruunalla, joten ihan oikeasti vaalentavaa väriainetta kyllä tarvitaan, mutta löytyykö mitään edes skidisti vähemmän myrkyllistä kuin vetyperoksidi. Niin eko en ole, että iskisin tässä uudesssa ideologiassa jonkun nokkospuskan päähäni tai alkaisin hennaamaan. God forbid. Energialeikkausta tosin saattaisin uskaltaa kokeilla. Tai riippuu energioista. Määritelmä täältä.

Energialeikkausta voidaan kutsua hiusten fengshuiksi. Ennen leikkausta hierotaan päänahan verenkierto ja aineenvaihdunta liikkeelle. Teknisesti hiukset leikataan niin, että kaikki hiukset yhdistyvät toisiinsa harmonisesti. Tarkoituksena on, että hiukset eivät vaadi muotoilua, vaan leikkaus toimii itsessään ja näyttää hyvältä sellaisenaan.
Pissit saattaa olla housussa, mutta pääasia, että tukka näyttää hyvältä ihan laittamatta. Harkitaan. Hyviä ehdotuksia Helsingin keskustan tuntumassa olevista hiussalongeista otetaan kiitollisna vastaan!

Suosikit